Moja bella dostała dziś nowe koło pasowe i nowy pasek do alternatora.
Printable View
Moja bella dostała dziś nowe koło pasowe i nowy pasek do alternatora.
wymiana przednich wahaczy górnych a teraz bede rozbierał tylni zawias i patrzyl co jest do wymiany;)
Dostala nowa zarówe, znowu ma ten błysk w oku :D
Zarzucone przez TapaTalk 2
Może niech każdy napisze od razu ile wydał na części i usługę. Na pewno będzie się ciekawiej czytać.
Myjka cisnieniowa zaliczona. 15 zl i do garazu.
Wyglada o niebo lepiej :)
Czekam na przesyłkę a w niej filtr powietrza i 2szt filtr kabinowy węgłowy razem 76 zł oraz kabelek KKL 50zł.
Wczoraj odebrana po wymianie sprzęgła, regeneracji turbiny i z racji tej roboty zmieniłem też olej na nowy świeżutki Shell Helix Ultradiesel 5w40. Do Millersa, który miałem zalany wczesniej straciłem zaufanie (zrobiłem na nim 6 tys km) na Shellu jakby troszkę ciszej chodziła i bardziej miękko.
Pedał sprzęgła teraz pięknie bierze mniej więcej od połowy, dużo lżej chodzi i w ogóle jakbym nowym autem jezdził:D
W 147 wymienione wszystkie filtry, ograniczniki drzwi przednich i przepływka, w końcu nie kopci i drzwi nie strzelają heh, a w 159 rozrząd, usunięcie dpf+egr, wszystkie filtry, wszystkie płyny, łożysko, linki ręcznego, osłona przegubu, nakładki na lusterka:) Trochę się tego nazbierało:P