nie wiem skąd kolega ma takie informacje, że alfy romeo czasami lubią zaskrzypieć :P:P
Printable View
No ja dziś podgrzałem bellę najpierw w garażu w centrum handlowym potem w domu.. uzupełniłem płyny, nalałem płyn do spryskiwaczy.. Trochę nie polatałem po mieście ;) Napompowałem oponki do dobrego ciśnienia, nadkola czyste ze śniegu i lodu, auto również.. Teraz niestety znów na mrozie czeka na jutrzejszą jazdę na egzamin :P sesjo wyp*******j ;)
No własnie też musiałem przegonić :P bo ostatnio częściej Musso jeżdze niż Alfą.. szkoda mi jej na ten mróz..
A u mnie sesja dopiero od jutra do 2 lutego :/
Wymyta... na bezdotyku cztery stanowiska, a w kolejce kilka aut, wiara nie mogła się doczekać ocieplenia po takich mrozach.
Nie ma kiedy cokolwiek zrobić xD w Piątek rozebrałem prawie cały motor.. bo silnik trzeba wyjąć.. ale z powodu braku klucza stanęło na tym że nie dałem rady.. więc po sesji to chyba za tydzień dopiero się za to wezmę..
Wymieniłem radio z Alpine CDE-120RM na Alpine CDE-101RM. Różnica w jakości dźwięku, wykonania i liczbie ustawień dźwięku znacząca na korzyść 101RM