hehe ja dziś po około 2 miesiącach nakleiłem nalepkę z numerem rej. na przednią szybę - nie lada wyczyn ;P . Prócz tego chciałem ją wykąpać ale wszystkie myjnie po drodze do pracy popsute... zrobiło się cieplej i nie wytrzymały obciążenia...
Printable View
hehe ja dziś po około 2 miesiącach nakleiłem nalepkę z numerem rej. na przednią szybę - nie lada wyczyn ;P . Prócz tego chciałem ją wykąpać ale wszystkie myjnie po drodze do pracy popsute... zrobiło się cieplej i nie wytrzymały obciążenia...
Nowy tylny lewy odblask, klubowe ramki, trzepanie dywaników (sprzątanie generalne już wkrótce :D)
Ja dziś poszalałem:
1. kompletny rozrząd
2. olej + filtr oczywiście
3. pasek klinowy
4. świece
Jak uspokoi się wir w portfelu, działam dalej :)
Nie dałem dzisiaj zarobić chłopakom z myjni i pierwszy raz w tym roku własnoręcznie, przy pomocy Karchera, szamponu i gąbki umyłem swoją Alfę Romeo.
Pozdrawiam.
- Rafał
No ja też dzisiaj szorowałem alfinę aż się zrobiła srebrna :D
Wymieniłem obie żarówki postojowe przednie. :)
a mnie dzisiaj naszło żeby sprawdzić czy poprzedni właściciel zaślepił EGR. i okazało się ze zaślepił ale użył do tego blaszki aluminiowej i już dawno się przepaliło. wiec dorobiłem nowa tym razem z blachy stalowej 1,5mm. wiem ze z kwasowki by było lepiej ale akurat nie miałem takowej pod ręka.
A ja dzisiaj Ją wykąpałem odkurzyłem , wymyłem w środeczku i powiesiłem świeżutką choinkę :P
i przy okazji zauważyłem że jakiś ciul musiał przyhaczyć mnie na parkingu lewe tylne drzwi zrysowane ;( wizyta u lakiernika bankowo
... a ja dzisiaj użyłem pastę TEMPO a póżniej wosk i jest ślicznie:D świeci się jak psu .... hehe teraz Cosmo Blue ma efekt!!!!
własnoręcznie umyta, dywaniki czyste, tapicerka wyczyszczona wykremowana, nadkola oczyszczone z błota :) super było.