A mogę założyć bi xenon Europa skrętny jeśli był bo xenon USA nieskretny? Wtyczka jest taka sama? Nie potrzebuje mieć skrętności a nie mogę znaleźć BI nie skrętnych na Allegro
Printable View
A mogę założyć bi xenon Europa skrętny jeśli był bo xenon USA nieskretny? Wtyczka jest taka sama? Nie potrzebuje mieć skrętności a nie mogę znaleźć BI nie skrętnych na Allegro
Technicznie pewnie koledzy podpowiedzą. Zapewne tak. Pozostaje kwestia zgodności z przepisami. 35W powinny mieć samopoziomowanie które należałoby dołożyć. 25W wystraszy ręczne.
Sam szukałem, wiem że ciężko. Masz trochę czasu na szukanie. Do przemyślenia co wolisz.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Czyli nie ma znaczenia jeśli byl bi xenon a założę xenon Europa ? A skrętności to tylko opcja która po prostu muszę aktywować oraz spryski? Sama instalacja do świecenia lampy tez musi być przerobiona czy po porostu podpinam i działa a dokładam kable od czujników? Bo jeśli był bi xenon to teoretycznie poziomowanie powinno działać?
Udało mi się dorwać lewa eu 25w jeszcze muszę jakimś sposobem upolować prawa :) ktoś wie jaki przełącznik będzie pasować ? Podejrzewam ze ten z regulacja pojedynczym przeciwmgłowych automatycznymi światłami itd.
Jeszcze kwestia chlodnic pasują chłodnice wody od diesla czy tylko 2.0 2.9 są pasujące ?
Chłodnice od diesla niestety nie pasują
Panowie jakby ktoś miał na sprzedaż to chętnie odkupie lampe prawa nieskretna EU
Cześć, ile płaciliście za wymianę poduszek? U mnie będzie to kurtyna lewa, poduszki kolan, kierowcy, pasażera no i deska.
Wszystko sam sobie możesz dodać w tym sklepie :
https://sklep.akuki.pl/
Poduszki temat drażliwy moim zdaniem jak wymieniać to tylko na nowe z tego sklepu .
Panowie dorwałem lampy 25w EU zamiast moich 25w które były w Julce. Mam pytanko teraz, który przełącznik kupić aby był właściwy pod te lampy?
Przełącznik ma mieć kółko do regulacji wys. świateł i dodatkowy klawisz do św. przeciowmg. tylnych.