ale edit zmiany na 3.0 lub 3.2 gta i myslałem ze lepszym wyborem była by buda gtv
Printable View
ale edit zmiany na 3.0 lub 3.2 gta i myslałem ze lepszym wyborem była by buda gtv
co tu się zastanawiać? hehe Hania na sprzedaż i gtv trzeba będzie szukać :)
no wydaje mi się że w tej chwili sprzedaż hondy by się nie opłacała...:)
własnie to samo uwazam, chyba ze naprawa miała by sie zwrócic choc w 90% to wtedy mozna...
oj wątpię....takie żeczy nigdy nawet w 50% sie nie zwracają...:( ludzie patrzą na to ile stoją na rynku samochody a nie ile jest w nie włożone...jak wywalisz cenę z kosmosu to nikt ci go nie kupi...:(
hehe przecież to jasne! Ale który Alfisti mówi o rozsądku :) Gdybym tak liczył to już dawno bym jeździł za co najmniej 15 kawałków
Koledzy, nie chce który zimówek na alusach za 3 paki?;)
wrzuć zdjęcia i podaj rozstaw śrub ...:)
a czemu miałoby mi sie to nie zwrócic? przeciez to jest bardzo wazne w jakim stanie jest silnik, a do ceny wnosi sie to kiedy był p rozrzad robiony...rozbieznosc w cvenach tych hond jest bardzo duza...takze, mnie remont tak naprawde wyniesie ok 2k...bo reszta to za rozrzad i wyszytkie płyny i oleje, kable i swieczki
Pawlo, rostaw śrub 4x98, pasują do 145/146/155. Jakby co dowóz do Kmiecina masz gratis;)Załącznik 36695Załącznik 36696