a co z nimi nie tak, ze nie pasują?
Printable View
a co z nimi nie tak, ze nie pasują?
Zupełnie inne zawieszenie to raz a dwa inne mocowania inny kształt sanek
punkty mocowań
właśnie przyjrzawszy sie lepiej, troszke sie za duzo różnią
ktoś się orientuje czy półośki w wszystkich benzynach były takie same ?? - szukam prawej półosi (może być bez przegubów) do mojej 1.8 8v i nie wiem w jakich innych wersjach silnikowych były takie same czy tylko w 8v czy w 16v też takie same czy każdy silnik miał inną ?? bo wywaliła mi sie na łączeniu (wieloklin sie ściął prawie i lata luźna teraz... bede wdzięczny za podpowiedź i podrzucenie nawet na PW jakiegoś linka gdzie moge tanio dorwać bo dzis jeden kolo zarządał 200zł za używke co wydaje mi się przesadą.... Amigas za 300 pln proponował mi nową
Ja mam jakieś półośki odezwij sie na PW.
koledzy pomóżcie w tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/145_...tml#post570471
Z góry dzieki:)
hej,
przy wymianie rozrządu mechanik zwrócił uwage że rolka z paska wieloklinowego jest krzywa i pasowałoby ją wymienić, a przy okazji napinacz.
Dużo z tym roboty? Sam dałbym rade?
Dasz rade sam.
walne w tym temacie bo jest często przeglądany - wiem że gdzieś się wątek przewinął ale nie moge odkopać... jakie max oponki wejdą do 155 na felgach 16" ?? kupiłem speedline 16" ( tak te od wersji sport) za 300zł z oponami 225/50r16 i nie za bardzo mam czas przymierzyć czy wejdą wydaje mi sie że z przodu na 80% sie nie zmieszcza bo tam mały zapas był na oponach 195/45r16 a te są dużo wyższe i szersze -a do tyłu wejda ? jakie max wymiary mieliście ?