szczepan czy twoja alfą jeżdżą jakieś młokosy?? bo dzisiaj taką widziałem na czerwonej z ramkami klubowymi jak staliśmy na swiatłach ale zero odzewu dopiero jak zatrąbiłem to łapki w gore poszły za kułkiem jakaś dziewczyna i chłopak za pasażera
Printable View
szczepan czy twoja alfą jeżdżą jakieś młokosy?? bo dzisiaj taką widziałem na czerwonej z ramkami klubowymi jak staliśmy na swiatłach ale zero odzewu dopiero jak zatrąbiłem to łapki w gore poszły za kułkiem jakaś dziewczyna i chłopak za pasażera
Do tej pory tylko czytałem forum w wolnych chwilach, ale w sytuacji gdy temat zszedł na mój temat postanowiłem się wypowiedzieć w tym temacie. Nie pozostaje mi nic innego tylko powitać Alfaholików z Tarnowa i okolic. Jeśli ktoś zauważy srebrna AR 147 gdzieś w Tarnowie to prawdopodobnie będę to ja.
Te "młokosy" widziane na czewonej jeżdżą swoją Alfą.:D Wybacz, ale to nie był mój dzień, dziewczyna odwoziła mnie na mega kacu do roboty bo bylem pilnie wezwany. Następnym razem postaram się lepiej zachować:) pozdrawiamCytat:
No to masz odpowiedź na pytanko:)
witam koledzy przepraszam ze ostatnio zaniedbalem forum ale juz jestem. Szczepan to teraz juz wiesz gdzie pracuje o ile wiesz o co mi chodzi jak ostatnio byles w Ryglicach. W sobote wracalem z Krakowa to kolega z czarnej 156 na KBR towarzyszyl mi przez pol drogi i jestem ciekaw czy to nie ktorys z was. Co powiecie na zlocik w niedziele?
No ja tez sie na zlocik pisze :)
Ja też podjadę jak coś się będzie działo :)
to co pasuje wam godz powiedzmy 13:30??