A gdzie można taką tania folie kupić bo ja widze na allegro 3m czarne szczotkowane po 270 zł
http://allegro.pl/folia-aluminium-sz...712129542.html
Printable View
A gdzie można taką tania folie kupić bo ja widze na allegro 3m czarne szczotkowane po 270 zł
http://allegro.pl/folia-aluminium-sz...712129542.html
Moim zdaniem chyba lepiej juz pomalowac, jakas dobra farba, wytrzyma to napewno dluzej niz jakas tam folia .Sam tak zrobilem na kierownicy wyglada jak org.
Panowiem a jak wygląda sprawa z tym primerem 3000. Jak się go używa?? tzn na całej konsoli trzeba go rozprowadzić żeby się bomble nie porobiły od słońca??
Tak trzeba go dać na całość to oczywiste. Jednak jeśli porządnie odtłuścisz, a folia nie będzie z bazarku, to nie jest on zbyt potrzebny. Zauważ,że folie samochodowe z założenia idą na zewnątrz karoserii i w większości sytuacji nie używa się kleju, tylko na bardzo trudnych obłościach. Z drugiej strony jego zastosowanie na pewno nie jest błędem. Twój cyrk to jest.
Moyest dzieki za podpowiedzi. Masz może jakieś fotki jak to u Ciebie wygląda??
Nie mam fotek, jest ciemno już:D dziś i nie będę szedł do auta. Jak chcesz to zrobię Ci jutro i wyślę, tylko nie wiem co ci to da. Małe zarysowania ale naprawdę małe pod folią znikną, głębsze trzeba szpachlować niestety. Poza tym wygląda to jak z fabryki, dla mnie bardzo dobrze. Mam oklejone folią Matte Silver przy okazji wymiany guzika odpalającego. Jestem bardzo zadowolony. Demontaż wszystkiego to żaden wyczyn, więc też nie masz się czym przejmować, ewentualnie jak potrzebujesz pomocy to pisz bo widzę że z Rzeszowa jesteś. Chętnie pomogę jak trzeba.
Panowie, a jak wygląda sprawa oklejenia prążkowanego aluminium? Mam kilka głębszych rys i przetarć. Czy folia na takim materiale będzie się trzymać?
Może i ja się podzielę zdjęciami jak u mnie teraz to wygląda. Oddałem auto do oklejone.com z gdyni i za rozsądną kasę mam problem z głowy.
Folia 3m czarne szczotkowane aluminium. Ogólnie jakość zrobienia oceniam na 5/6.Załącznik 192694Załącznik 192695Załącznik 192696Załącznik 192697Załącznik 192698Załącznik 192699Załącznik 192700
mates14 ile Cię to wyszło ? Bo u mnie w mieście chcą 400 zł za oklejanie a firma jedna z lepszych w kraju
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka