Hm to chyba nie Ciebie widziałem.
Printable View
I znów upolowany Alfaholik! ;) Tym razem na Krakowskiej po 15tej. Pozdrawiam! :)
pozdro dla srebrnej 156 rej RDE z ramkami zaparkowanej jak krowa na pastwisku w Debicy na parkingu za Kaprysem
Pozdrowionka dla Kierowcy niebieskiej AR156 RNI, którą mijałem w Sandomierzu po 17 :) Po użyciu klaksonu podniesione rączki :) Pozdrowionka
Pozdrowienia dla grafitowe (siwej, nie wiem jaki to kolor):) 156 SW z klubowymi ramkami, widzianego dziś rano około 6.30 na skrzyżowaniu Okulickiego z Krakowską. Chyba masz zepsuty silniczek tylnej wycieraczki, mam coś takiego sprawne, jak coś odezwij sie na PRIW.
Pozdrowienia dla srebrnej 166 WP, odmachane; Pułkowa.
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW widzianego dzis na Piłsudskiego obok bankomatu.Patrzyles jak wysiadam ze swojej pozniej zobaczylem ze to Ty wsiadasz do tej ktora przed chwila przyciagnela moja uwage.Pozdrawiam rowniez czarne 159 sedan widziane tez na Piłsudskiego chwile pozniej czyli tak ok.16.
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 RLA 51** z ramkami klubowymi który przed chwilą za mną jechał do CH Auchan, mrugnięte awaryjnymi i podniesiona łapka z R19 :)
Wysłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla Szefa ar 156 widzianego pod galerią grafficą w rzeszowie po godz. 15 ;) pomachane i mrugniete ale nie wiem czy kolega z kojarzył.. ;)
(oprócz tego pozdrowienia dla szefa 156 też pod grafficą - z naklejką Mały ! ;) )
pozdrowienia dla Kierownika 156, który siedział mi na dupie od CH Raj w Dębicy około godziny 18.40 :)
Pewnie nikt się nie przyzna, ale któż to dzisiaj koło 13 pod Kauflandem w Lubartowie stał swoją ciemną 147 w JTD z emblematem ITALIA nad JTD bodajże. :P
Zaparkowałam obok, zrobiłam zakupy, posiedziałam w aucie cierpliwie czekając, ale chyba przedświąteczne zakupy robił właściciel, w końcu pojechałam :P
W każdym razie widziana LUB ;)
pozdrawiam kirowniczkę i pasażera w czerwonej Mito spotkanej na wysokości Reala. pomachane i odmachane. miło tak spotykać klubowiczow , aż mi banan z ust nie schodził do samego domu.
Czyja jest 156 2.4 RDE ..M. z ramkami? Często zaparkowana na Piłsudskiego.
srebrne SW??
Srebrna ale sedan, z telefonami:)
kurde ostatnio widzialem ale sw na fajnym felunku.Kierowca mnie obczail, wsiadl i odjechal.Ja zaparkowalem obok pod bankomatem
Kolego Tymin czy to nie Ty jechałeś wczoraj rano ok. godziny 6:10 krakowska w stronę ronda z flagami ciemna 156 sedan z ramkami? Mijałem Cie na wysokości nowego świata zielonym Suzuki Jimny brudnym jak 100.....ów na rej. KR..... :D jakby co pozdrawiam, następnym razem mignę awaryjkami:D
Z falgami??No wlasnie jutro jest 11 listopada tak??Dlaczego ja tu nie widze zadnej flagi??DLACZEGO??
http://www.youtube.com/watch?v=HY_V53lGpoY
A ja pozdrawiam kierownika srebrnej 166 mijanej dzis ok 7 na rondzie na krakowskiej , i baaaaaaaardzo sympatyczna pania w srebrnej 156 i zniewalajacym usmiechu z którą stałem chwilke na dąbrowskiego po 15 :D:D
Mały 2030 gdybys nie napisał, że ta osoba o zniewalającym uśmiechu to była Pani to pomyslałbym, że o mnie chodzi :cool:.
Pozdrawiam Alfoholika, który zaparkował obok mnie pod Realem wczoraj wieczorem.
Pozdrowienia dla kolegi interside "złapanego" dzis po 16 na Długiej w Biłgoraju. Pomachane i odmachane:)
Pozdrawiam szarą 166 na rejestracjach RMI (lub RNI) widzianej dziś w Leżajsku obok dworca o 16:00
Było machnięte ale kierownik nie widział chyba :)
pozdrawiam srebrną 156 SW, którą widziałem w Rzeszowie koło galerii Graffica, ok. 20:15 oraz białą 156 SW widzianą dzisiaj rano przed około 6.30 wyjazd spod bloków koło galerii Nowy Świat :) ja jechałem sobie punciakiem i tak Was przylookałem :)
Ppozdrowienia dla kierowcy bialej jak snieg Giulietty KTA widzianej na Kolejowej ok.16 .Pomachane i Pokiwane :).Pan achyba nie ma u nas na forum ale jednak Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 SW RST****. Widujemy się często na Staszica w Rzeszowie.
Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.
tak tak to taka rejestracja.To jest ten kolega z Rzeszowa??
kolego reklama sobieskiego.Przeciez napisalem