ja odpadam mozesz wziasc
Printable View
a ja mam całe koła do sprzedania do alfy stalówki wraz z oponami zimowymi jak ktoś chce
Jeszcze 3 tygodnie bede w Belgii,potem 2 tyg urlopu.Jak przyjade to sie odezwe.
ale nie o tych oponach ty chciałes same opony a ja chce sprzedac koła a opony o których rozmawialismy mam za małe a więc nie zawracałem gitary
to co Tomuś może jednak chcesz moje oferta nadal aktualna
tomek napisz jeszcze raz co chcesz bo juz głupieję
cicho jak w kosciole :)
mam fajne i ciekawe zajecie ... ale po za tym trzeba umiec wygospodarowac czas dla siebie... a sama praca to nie wszystko :P jest czas na prace, rodzine i czas ktory spedza sie tak jak sie chce... mam dziecko wiem jak to jest jak sie dziecko zbliza .... ale spoko ... pozdrawiam i powodzenia
karol ..dzwoniłem do ciebie ale chyba nie naten numer co czeba ....tomek a dzieci to szczenście a nie kara i gratulacje
Witajcie, zastanawiam się nad sprzedażą mojej Alfy, mam jakieś szanse? Bo kupic inną to nie problem (159 się marzy).
za 5 tys biore :)
witajcie musze sie pochwalić moja alficzka ma w 90 % nowe zawieszenie az sie chce jeżdzić tylko jak zwykle jest ale tył mi sie zbyt mocno podniósł i mam wrażenie że jade z górki gdzie dodam że spężyny z tyłu są stare(to jest to 10% niewymienione) czyżby z przodu założyłem słabe spręzyny bo przód troszke jest niżej niz przed wymianą co radzicie pozdrawiam
Podaj dokładnie jakie sprężyny założyłeś. Tył mógł się delikatnie podnieść jak dałeś amorki nowe gazowe, a na przód pewnie sprężyny od wersji benzynowej, diesel jest cięższy i mogło siąść. Generalnie jest podział, benzyna i diesle z v6 włącznie ze względu na masę silnika.
hehe... sorki ale za 5 tys to moge sobie kupic alfe a nie szrota... ja nie ustalam cen alf romeo... ceny alfy romeo ustalane sa sytuacja rynkowa i zainteresowaniem... chcesz sprzedac alfe to schodzisz z ceny proste... chcesz 10tys tak jak ty to sprzedasz ja .... no coz nigdy.... :) taki jest rynek i taka jest alfa... jest pieknym samochodem ale jest zajebiscie tanim w zakupie a drogim w utrzymaniu... jestes fanem wielbicielem i nie wiesz tego?? pownienes wiedziec w koncu wiesz prawie wszsytko na temat alf romeo :P
nikt cale zycie nie jezdzi jednym samochodem... a jak chce sprzedac i kupic cos innego i zalezy na sprzedazy to sprzedaje...jak dlugo bedziecie jeszcze jezdzic swoimi alfami??2,3,5 lat... przyjdzie taki czas ze bedziecie chcieli je sprzedac...
W niedziele spocik?:)
ja moge wpasc :), nie wiem jak reszta?
no właśnie michu a u was we wsi macie asfalt gdyby wszędzie byl taki asfalt jak u mnie we wsi to drogowcy nie mieliby co łatać hehe
a więc co do spręzyn dzisiaj wstawili mi KYB i problem zniknął alfa się wyprostowała a co do tego bicia to okazały się lipne tuleje na wahaczu górnym po przejechaniu kilometra miały większe luzy jak moje stare po przejechaniu 70 tyś pozdro
Bede o 14 na lotnisku.Zapraszam.:)
aaaa buszmeno jak się juz urodziła to gratulacje! i wytrzeźwiej wreszcie:-)