Ja na 99% jade na delegacje w tym tygodniu. Wiec chyba mnie nie bedzie. :( Wszyskto sie w pon okaze :)
Printable View
Ja na 99% jade na delegacje w tym tygodniu. Wiec chyba mnie nie bedzie. :( Wszyskto sie w pon okaze :)
zeby się z Wami tym razem nie minąć dopytam: o której pod Krokusem? czy planujecie się przenieść i gdzie?
spotkanie na pewno o 19 a gdzie potem to nie wiem, ostatnio byli na lotnisku na Czyżynach , a jutro ktoś będzie????
ja :)
no pewnie i ja :)
Ja też sie pojawię po raz pierwszy bo jestem nowy:)
no to i ja się pojawię, a mrutyś będzie ??
Tez się zjawie.
i ja i ja :)
i ja też!
Panowie z krakowa mam sprawe do was ;) nudzimy sie z dziewczyna i myslimy czy nie pojechac do krakowa gdzies pochodzic jakies zdjecia porobic :) jest cos wartego zwiedzenia ? oprocz wiadomo rynku i takich katerd ale chodzi mi o jakies muzeum figur woskowych czy cos w tym stylu
Tak kolego jest mnóstwo rzeczy do zobaczenia w Krakowie. Super stronka polecam: http://www.google.pl/ !!
frapujacy ale jestes pomocny.. Jak chcecie foto popstrykac to oprocz rynku do glowy przychodzi mi kazimierz - mnostwo miejsc, gdzie mozna fajne foto pstryknac i ogolnie sobie pospacerowac. Poza tym warto wybrac sie na kopiec pilsudskiego (chociaz nie wiem, czy jeszce nie jest w remoncie), ew. kopiec Kościuszki, na Wawel. Parenaście kilometrów od Krakowa jest Ojców - też warto zobaczyć.
Nie nie nie, olać kopiec kościuszki, idzcie na kopiec krakusa :)
Nie nie nie, olać kopiec krakusa, wybierzcie się na kopiec wandy:D.
Muzeum figur woskowych jest przy kopcu Piłsudskiego, warto zobaczyć muzeum w podziemiach rynku, fabrykę Schindlera, muzeum inżynerii miejskiej na kazimierzu, zjeśc zapiekankę u Endziora na placu Nowym, lody na Starowiślnej, klasztor w Tyńcu, dla widoczków wejśc na kopce, jak lubicie militarne klimaty, to mamy kilkadziesiąt fortów poaustriackich, fajna dziura w ziemii jest na Zakrzówku, itp. itd...
dobra dzieki panowie za informacje ale juz postanowilem jednak jutro jade na wycieczke do inwałdu do parku miniatur a za tydzien w sobote moze zawitam w krakowie ;) moze ktos chetny z dziewczyna tez sie chce umowic :D pokazac co nieco w krakowie napic sie piwka albo co tam kto woli ;) bede prawdopodobnie cały dzien tam :)
Kurde, same kopce w tym Kraku! U mnie na osiedlu też by się kilka znalazło, np. kopiec kreta albo kopiec (a raczej kupiec) psa :)
Polecam lasek Wolski, ZOO, kopiec piłsudskiego (moim zdaniem najspokojniej, najlepsze widoki, najlepszy klimat), skały panieńskie, park decjusza...
Powitać. Widzimy się dzisiaj ?
Niestety beze mnie :/ może za 2 tygodnie się uda.
Dla odmiany też mnie nie będzie :/
Biorąc pod uwage warunki atmosferyczne ja chyba też odpuszczam dzisiaj.
Widzimy.
Widzimy, wszyscy narzekają na pogodę, a tu LAMPA się zrobiła:P
no to 19:00 parking na Bora. Jak by pogodzie odwaliło to ten zadaszony na 1 piętrze a jak nie będzie jak teraz to zewnętrzny :)
Zależy gdzie stałeś:)
yyyy przecież my staliśmy na parkingu w miejscu co zwykle ale frekwencja była :/ a właściwie nie było a mimo to i tak dopiero wróciliśmy do domu...
kurde kurde kurde, umawiamy się pod wjazdem na parking poziomowy pod krokusem lub na parkingu na poziomie +1, o godzinie 19.00 ? tak?:P
LINK do znacznika: http://www.zumi.pl/,,,19.98422494999...intY=50.087013
19 widziałem kikla osób jak wyjeżdzali na bora i podążali w nieznanym mi kierunku, bo każdy inną stronę :P
Będziecie sie koledzy spotykać w tą środe? Może bym "dziewictwo" stracił i przyjechał :) a jak by sie udało pod kompa podpiąć belle to już w ogóle :)
FerraEnzo
w następna będziemy się widzieć.
Oczywiście, zapraszamy wszystkich dziewice oraz tych co już bywali.
Znałem kiedyś jedną dziewicę... ech, to były czasy :P
Mnie raczej za tydzień nie będzie (II zm.), ale za to nadrobimy zaległości w Czorsztynie:alcoholic:
to moze bedzie jeszcze jedna dziewica, a nawet dwie, nie misza? Do zob. 28ego :)
chyba ze robimy jutro spontanicznego spota ? :D