No jak dziś wszedłem w zakręt delikatnie bokiem to też trochę mi się szkoda zrobiło zimówek :D
Printable View
No jak dziś wszedłem w zakręt delikatnie bokiem to też trochę mi się szkoda zrobiło zimówek :D
Mi własnie tez jest ich szkoda, tym bardziej, ze jak jest cieplej to auto juz mi dzisiaj troszke w zakretach uciekalo dzisiaj, gdzie w tych samych zakretach na letnich oponach bylo cacy :)
Jak znam życie jak będę musiał gdzieś jechać 250 km w jedną stronę to zacznie padać śnieg i temp. spadnie poniżej zera, dlatego jednak poczekam że zmianą do drugiej połowy marca
Robert nie zmieniaj jeszcze... przyjdzie kwiecień i znów będziesz musiał zarzucić zimówki, bo śnieżyce będą... :DDD
No ja poki co sie nigdzie nie wybieram, a z racji tego, ze szukam pracy i w domu kota dostaje to pewnie przeloze kola z nudow, a wieczorem znow zimowki zaloze, bo mroz przyjdzie
Nie nie za mną ;) w niedziele nie jechałem w tamtym kierunku
no bo popedzilem za 147 1.6 wlasnie na WPL :)
dziś jadąc do bielsko-białej na nawigacji pokazało mi 221Km a obroty luknołem 5100-5200 i spalanie tez niezłe wyszło
Witam kolegów Sierpc się kłania :P
Witamy, witamy :) Już drugi kolega z Sierpca :)
Vesp3r - sorry, ale w życiu to w to nie uwierzę... z tym silnikiem coś takiego jest możliwe tylko z wiatrem, z górki i na zderzaku jakiegoś auta o większych gabarytach, ale i tak chyba przesada, nawigacja Cię oszukuje ;) + przekłamanie licznika, sam mam dystans do swoich 210.. które osiągnąłem z górki i z wiatrem :D
Piotrek_j - Witamy :) mamy nadzieję, że pojawisz się na następnym spocie w Płocku :)
na liczniku pokazywało dochodzące 220 do 200 się zebrała ale powyżej już wolno, ale długi dystans i non stop pedał w podłodze bez żadnego obciążenia i odpuszczania pedału gazu sam byłem zaskoczony tym pomiarem w poprzedniej co miałem przed lifta słabiej przyspieszała po wyżej 150 tutaj być może jest jakaś wjebana dopałka albo nie wiem musze wjechać na hamownie i luknąć
Czerwona Julka z ramkami na WP kręci się po Płocku :P ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? ;)
Koleżanka za fajera?? Spodobała sie??:D
sasza ty przypadkiem nie przyjeżdżasz na bartniczą??
Witajcie. nie wiem gdzie mam to zrobić, więc zrobię to tu. Chce serdecznie Pozdrowić Kolegę z "zielonego" sw 156 na WPL. Kolega zawsze "mruga" i macha, a ja zawsze nie zdążam ;)
No to pozdrawiam :) szerokiej Drogi :)
"Niebieska" 156 CTR :)
Sasza - Julka tak.. a koleżanki nie widziałem, bo autko stało na parkingu.. ale jak znasz to możesz nam przedstawić!;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/205.jpg panowie pobuszowałem trochę na allegro i teraz zastanawiam się jak upiększyć swoją bellę
Myślałem, że te węże będą mniejsze to bym je pod kierunkowskazami nakleił a tak mam problem, może na tylnej klapie gdzie powinien być symbol silnika a ja akurat nic tam nie mam? Co myślicie? A te małe napisy alfa romeo są na lusterka wsteczne fajne czy wiocha?
Kiedyś zagladałem na bartniczą, ostatnio nie. Jakoś bardzo długo nie. Ostatnio chyba w lipcu
- - - Updated - - -
Nie znam koleżanki niestety - jeśli to faktycznie koleżanka:P
pozdrawiam kolegę co dziś tak jechał w kierunku winiar okolo 17.00
kambizes- moim zdaniem jak masz "goły tył" to firmowe logo może fajnie wyglądać, nad oklejaniem lusterek trochę bym się zastanowił...
Kambizes - lusterka, jak najbardziej o ile rozmawiamy o czyś takim: http://www.imagic.pl/files//23937/Alfa.jpg miły dla oka akcent... a co do węży to może przednie drzwi, dolny róg od strony nadkoli ? tylko musisz sprawdzić, czy się dobrze komponuje ;)
Sasza - profil na forum pokrywający się z rejestracją ma nazwę "Kasia", więc 100% koleżanka.. no ale cóż jak nie znasz to truuuudno :D
Vesp3r - możliwe, że to byłem ja :P
też tak mi się wydawało ze to ty byłeś ale zajęty czymś byłeś
- - - Updated - - -
Rejestracja Insigni policyjnej to WP 50093
- - - Updated - - -
koleżka ma do sprzedania olej MOBILA 10W-40 8l do benzyniaka
siemanko mam mały problem spadek ciśnienia może to być związek zajebanym interkulerem?
To jest Alfa to może mieć nawet związek z przepalonym bezpiecznikiem :P
- - - Updated - - -
To jest Alfa to może mieć nawet związek z przepalonym bezpiecznikiem :P
wymyłem wszystkie węże od interkulera i sam interkuler i nowy filtr a usterka była zawieszona turbina
Witam drodzy panowie, mam pytanko czy gdzieś w Płocku można oddać felgi aluski do regeneracji?
ma ktoś na sprzedaż hak 156 sedan
panowie jak robimy z tymi naklejkami alfaholicy itp. dostałem od jednego z użytkowników poszczególne wzory ma ktoś kogoś kto to zrobi
Jastrząb
1. TipTop
2. Ajmex Bis Marek Wiśniewski
3. Ewentualnie znajdz lakiernie to Ci pomaluja:)
Jastrząb we Włocławku chłopaki robią ;) ja może będę z kumplem jechał oddać jego felgi tam, albo nieraz jest grupowe oddawanie felg na P-F-M.PL to jak coś tam się będzie działo to dam znać ;) tam za 17' płaci się coś około 250 zł za 4 sztuki.
Vesper ja mam znajomego co nam ogarnie pracuje w agencji reklamowej ;) muszę się do niego odezwać ;)
Panowie kiedy jakiś spocik ? :)
oke sebaa ja na spocik oczywiście ale ten weekend odpada ja do końca marca w płocku a z tymi naklejkami można by ruszyć temacik zrzutkę zrobić ramki zamówione czekam na paczkę. sebaa byś mi zerkną ile chłodnica do mojej tylko nie jakieś chińskie cos dobrego
- - - Updated - - -
a może panowie na przyszłym spociku spotkanie rundka po płocku i wyskoczyli byśmy gdzieś za płock
Ja mam tez gdzies na kompie projekty to wyśle do mojego znajomego ;) zapowiada się ładna pogoda więc trzeba będzie ogarnąć troche Belle, między innymi zaciski :) i naklejki by się przydały nowe bo już nie mam :)
A co do chłodnicy to tańsza ok 280 droższa ok 340 :)
A co do spota to może wstępnie na 15-16 Marca ? :)
jak byś mógł to wyślij mi na mejla ochocinski.konrad@onet.pl swoje projekty a co do chłodnicy spróbuje zalać uszczelniacza jest minimalny wyciek to może uszczelni a 15-16 marca mi pasuje
- - - Updated - - -
spotkanie na krzyżówkach przy hondzie bella na xenonie
mi 15-16 wstępnie pasuje :P
a co do ogarnięcia belli na wiosnę... to jakiś ch*j mi porysował (chyba kluczem) przednie nadkole.. i nawet nie wiem co z tym zrobić, bo głębokie.. chyba sobie obkleję Alfę jakąś ładną folią, bo mój lakier to już porażka ;)
w Płocku są trzy 156 na hidach :D wiec scislej prosze :P A co do naklejek to właśnie by się cos przydało, bo zaciski trzebaby odmalowac :D
- - - Updated - - -
A co do 15-16 wstępnie pasuje tylko nie za wczesnie bo z tego co się orientuje to tydzien wolny mi sie konczy :/
tak po 5.00 rano
Vesper to Ty mi wyślij te projekty ja je dalej wyśle do mojego znajomego ;)
sebaaaaaaaa@op.pl