A moja niunia już pracuje cicho i równiutko. Miała, jak podejrzewałem problem z jednym wtryskiem, przy okazji wymuszone czyszczenie DPF I bez problemowa wymiana żarowych. Warsztat wyrobił się 1,5h. Pozdrowionka.
Printable View
A moja niunia już pracuje cicho i równiutko. Miała, jak podejrzewałem problem z jednym wtryskiem, przy okazji wymuszone czyszczenie DPF I bez problemowa wymiana żarowych. Warsztat wyrobił się 1,5h. Pozdrowionka.
Myślę, że nadszedł omówić kolejne spotkanie.
Niedziela, 20 listopada, godz. 17:00 parking przy CH Turzyn, pasuje wszystkim?
Będę :)
Też będę.
Postaram się być
Witam, a dałoby radę wcześniej? może udałoby mi się po raz pierwszy przybyć :)
17:00 to już ciemno.
Mi też 17 nie leży.
Już musicie Panowie sami zdecydować, która godzina odpowiada - wcześniej były spotkania cyklicznie co trzecią niedzielę na 14:00, niestety większości nie pasowało ze względu na porę obiadową i czas spędzany z rodziną, w Soboty z kolei część pracowała lub wychodziła wieczorem, zaś gdy było w piątek wieczorek to ( m.in. ja sam) nie mogłem przybyć ze względu na pracę.
Postaram sie byc.
Spotkanie przeniesione na Bulwary na 14.30 zgodnie z życzeniami.
Na 2h przed spotkaniem zmieniona godzina i miejscówka. Szkoda że wcześniej nie było takiej informacji, wówczas udałoby mi się przyjechać. No trudno, może następnym razem mi się uda :).
Czas i miejsce zmienione było wcześniej, tylko zabrakło informacji na forum o tym. Co się odwlecze to nie uciecze. Zapraszam następnym razem - jak będzie pogoda przyzwoita to się kilka zdjęć zrobi w szerszym gronie i ze statywem :).
Wczorajsza sesja testowa na Wałach Chrobrego:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/11/306.jpg
Czesc. Kiedy planujecie jakis kolejny spot? Moze sie zbiore i wpadne pomimo ze nikogo nie znam :)
Termin będzie podany pewnie za jakiś czas. Powinien to być 11 grudnia.
Będzie busso to będzie pizza :P
Generalnie jestem na tak!
Jeszcze nic.
Artur - będziesz 11?
Nic nie obiecuję. Ten grudzień jakoś słabo widzę bo muszę ogarnąć furę do końca roku :/
A co, planujecie jakieś specjalne atrakcje? :)
Nowe auto z V6 pod maską w grupie będzie do obejrzenia, a to dość niecodzienna atrakcja.
No słyszałem.. aż chyba wpadnę ;)
Daliście do myślenia:) Giulia QV? :P
Zgodnie z pomysłem Maćka, zapraszamy Was na wieczornego spontanicznego spota już dziś o godz. 18:00 na Bulwary Szczecińskie.
Chodzą słuchy, że Maciej będzie wyposażony w swój niezawodny aparat, więc będzie to doskonała okazja do kilku zdjęć w wieczornej aurze.
✔ Miejsce: Bulwary Szczecińskie (przy Lastadia Office)
✔ Czas: 26.11.2016, 18:00 (Sobota)
Dzisiaj niestety nie dam rady. 11 z chęcią wpadnę obejrzeć inne auta i poznać nowe osoby :)
Panowie, zachęcam do wstępnej listy obecności (dopisujemy się kopiując post z listą poprzednika), pomoże mi to zrobić wstępną rezerwację w pizzeri na 11 grudnia:
1. bajtek5 + 1
Chciałbym zerknąć najpierw na menu ;)
1. bajtek5 + 1
2. drift-r
http://www.corleonepolice.pl/pizza - Proszę bardzo ;)
ja z chęcią bym się pojawił (pewnie z żoną i synem - bo niedziela:) )... lecz muszę wiedzieć na którą godzinę ów spotkanie.
1. bajtek5 + 1
2. drift-r
3. pasqd
1. bajtek5 + 1
2. drift-r
3. pasqd
4. Doblo
Na bulwarach coś planujecie? Z chęcią bym podskoczyl ale z pizzy raczej odpadam
Ja z Maćkiem chyba tez wpadniemy na chwile się przywitac ale bez tripa do polic
Tylko pytanie, chcecie ruszać do Polic o 14, czy o 14 spotkanie na bulwarach?