no ja tez widuje alfy na parkingu bo jexdze ciężarówką na montaż ok 7/8 ;) także pzodr. all
Printable View
no ja tez widuje alfy na parkingu bo jexdze ciężarówką na montaż ok 7/8 ;) także pzodr. all
Niebieska 155 przy ulicy Pana Tadeusza – czyja to? Ramki klubowe. Rozbita lampa i oberwane lusterko - kto cie kolego tak urzadzil?
Pozdrawiam kolegę którego spotkałem dziś po odebraniu mojej belli z warsztatu.(zamrugane, odmachane)
Niepołomice ul.Bocheńska coś koło 15 :-)
pozdro dla srebrnej 156 sedan KWI widzianej dzis na dojezdzie z A4 w Szarowie do starej 4.
Pozdrawiam czarna 147 na klubowym ramkach, spotkana na skrzyżowaniu ulic Pszczyńskiej Wrocławskiej i Nowy Świat w Gliwicach. Machane, mam nadzieje że widziałeś :)
Standardowo jak co weekend pozdrawiam wszystkie Alfy widziane w Tychach i na trasie Bielsko-Tychy :)
pozdrawiam 156 blue cosmo 2.4 ktora mijalem z moja pania na dolnym parkingu pod realem w tychach ;) niestety wczoraj dzien z Corsa :D
Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy 147 i 156SW (obie SB...) widzianych w piątek i sobotę na parkingu pod "Sarnim Stokiem"
http://picasaweb.google.pl/101966679...76262323543298
P.S. wizytówka w 156 to moja sprawka, może zaraziłem Alfaholizmem kolejną osobę.
A ja pozdrawiam kierownika srebrnej 146, który czekał dzisiaj w Sławkowie w kolejce do wulkanizatora :D ja akurat odbierałem swoje i taty buciki do samochodu
pozdrowionka dla wlasciciela "szarawej" 147 ktora zrobila ze mna ladny stint od matecznego do kleparza w niedziele ok 21-22 :-)
Ja pozdrawiam penny21 co się włóczył dzisiaj po Katowicach o 10:45 (Akademia muzyczna, Politechnika):D
Umyj auto, bom ledwo ramki dojrzoł. :P
Jeśli mowa o Akademii Muzycznej to ja pozdrawiam srebrną (?) 156 po FL która tam codziennie parkuje.
Czy to kogoś bella od nas?
Pozdrawiam Czarną 156 która dzisiaj stała koło mojej belli pod ATH:)
A jak to nie klubowicz to jutro dostanie wizytówkę za wycieraczkę:]
a ja pozdrawiam czerwoną 159 z naklejką klubową kgr bodajże rejestracja mijała mnie przed taśmociągiem w strzemieszycach
pozdro dla kierownika czarnej 159 (chyba to był R.Y.D.Z.U o ile mnie wzrok nie mylił) mijaną przed 14stą na wyzwolenia.
pozdrawiam kierowników dwóch 156 widzianych między 16 a 17 w okolicy fiata :D
czerwona chyba SMI na parkingu
strebrna SBL
Upolowana bella Kwiatka dzis na parkingu pod blokiem :P
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 145 (SJ) obok której zaparkowałam dziś ok 15 na podziemnym na 3 Stawach. Nagimnastykowałam się trochę, żeby się tak ustawić, ale warto było, bo słodko razem wyglądały:girl_wacko:
pozdro dla czarnej 147 SGL z kufrem na dachu widzianej dzis na obwodnicy Debicy :)
Darek-1989 studiujesz na ATH? Mi dzisiaj pomachała w Ustroniu jakas pani w pięknej czarnej 159:D byłem w szoku
No raczej:) Dzisiaj zaszalałem i pozwoliłem sobie wjechac na teren uczelni, postawiłem Belle przed budynkiem L, na zakazie (ta droga przeciwpożarowa czy coś;]) A Ty gdzie parkujesz?
Pozdrawiam ciemną 156 sw RZE spotkaną wczoraj koło 20.20 na wjeździe na parking galerii krakowskiej ;) Pozdrowienie z wzajemnością ! W dodatku wiozłem kuzynkę... z rzeszowa ;)
Pozdrawiam kierownika beżowego lancera evo VIII, który wczoraj zafundował mi fajny sprint z ruczaju aż do grunwaldzkiego, częściowo jak był z przodu koło okrąglaka, robiąc mi przejazd... a niesamowicie mi się spieszyło i dzięki niemu dojechałem z ruczaju w 8 minut na dworzec pkp ;)
Pozdrawiam białą Giuliette na numerach KRA ( ponoć skawina, bo znajomy zna to auto ), która codziennie jeździ grota roweckiego koło 9 i potem popołudniem wraca ( do kieratu jak mniemam );)
Pozdro Aniucha, dawno się nie mijaliśmy :Banana-Cow: :ciao:
pozdro dla kolegi ze 156 którego dziś spotkałem na rondzie przed fabryka fiat
oraz dla łysego który kończył prace w fiacie i jechał zaspany tez 156 :)
Pozdrawiam kierownika z beżowej 159 sw, która dziś koło 23.30 chyba jakos sie ze mną ścignęła ze świateł na Tischnera ;) Było bardzo fajnie zmierzyć się 2 belciami i zostać później pozdrowiony kciukiem do góry i uśmiechem,... ma pasażerka ( którą wszak rozbudziliśmy tym małym wyścigiem ) stwierdziła, że na prawdę mam wielką radość z posiadania tej alfy i Przekonała się na sobie, że my alfisti się na drodze pozdrawiamy i mamy frajdę z jady ;)