To jest 33 :) Ładna... Kiedyś stała na allegro. Ramki ma i ciągle stoi w tym samym miejscu od kiedy pamiętam :)
Printable View
Kto to "fisiował" za mną wczoraj na Legnickiej od Jana Pawła do TGG około 18:10? Zauważyłem tylko , że 166... :)
Pozdrawiam zdziwionego kolegę z 156 FL, który stał w korku w Oławie. Ja jechałem i machałem. Tyle, że Sprinterem ;)
Dziś namierzony Kolega dzanas7
Widziany i obmrugany w okolicach Domasławia (jechałeś w kier. Wrocka. Ja z Wrocka srebrnym Golfem IV :D)
POZDRO !
- - - Updated - - -
Miała pewnie wizytówkę forumową za tylną wycieraczką i za przednią - sam włożyłem dosyć dawno temu i do niedawna były :D
Mialbym wolny grosz to przytulilbym tą 33 ( ladna, chociaz nie jedna dupe golebia widziala) a tak w temacie. Wczoraj widziana na trzebnickiej kolo nadodrza czerwona brera skrecajac w boczna ulice przylegajaca do nasypu.
@siroccoxp
Widzianyś jadący od strony dworca głównego do galerii dominikańskiej ok 12:30. Nie widziałeś mnie, bo byłem pieszo. Chyba, że zwróciłeś uwagę na dość mocno wychylającego się gościa w twoją stronę.
3 minuty temu na piaskowej górze ul. broniewskiego ciemna alfa 156 na ramkach. Niestety za późno bylo na mruganie jak ja spostrzeglem. W kazdym razie pozdrawiam:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka