A ja jechałem od samiuśkiego Lidla wzdłuż Powstańców do Alei Jaworowej (?) za 146 na blachach LWL ;)
Printable View
A ja jechałem od samiuśkiego Lidla wzdłuż Powstańców do Alei Jaworowej (?) za 146 na blachach LWL ;)
Kurcze nie przylukalem cie ale na pewno to ja drugiej takiej niebieskiej po lifcie nima xD wracalem z bystrzyckiej z klejem do szyb. ( progi trzaogarnac..) aczkolwiek jak jechalem w strone galeri milamy mnie dwie alfy machalem awaryjnymi klikalem nic. Nastepnym razem baczniej sie bede rozgladal pozdro ;)
Widziana i pozdrowiona srebna 159 na wrocławskich blachach, obwodnica autostradowa, okolice lotniska. ;)
Widziany bodajże Aleks na Starym Zdroju dokladnie na Armii Krajowej kolo 6.30 :D
Który zakamuflowany alfisti w audi mnie dzisiaj obmrygal na drodze legnica- Złotoryja ? Jechlem zdekompletowana 147
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Piekna 156 Sw na parkingu mej rodzimej firmy:-) jedbak karny ku... za ... parkowanie:-) czyje to dzielo wloskiej architektury?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/305.jpg
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Jakim trzeba być...., żeby tak zaparkować ??? Zrozumiałbym, jakby to był jakiś wieśwagon lub inny germański złom, ale Alfą ??? A fe !
A nikt nie pomyślał, że wcześniej mogły tam stać samochody, które zostały źle zaparkowane? W momencie robienia zdjęcia mogły już odjechać.
Inna sprawa, że nie każdy lubi jak ktoś przykleja samochód do samochodu i obklepuje drzwiami.
pewnie że pomyślał :P taka jest rzeczywistość w momencie przyjazdu na drugą zamianę a kolega/koleżanka niewątpliwie taką miał/a. Nie czepiajcie się już parkowania tylko powiedzcie który to z naszych :)
Olaf i gatess widziani na Czarnieckiego dzisiaj. Pozdrawiam