a pozdrawiam, widziałem coś mi ładnego na ogonie siedzi ale bez ramek mimo to na samym zderzaku :P
Printable View
Garść pozdrowień z trasy tam i z powrotem (WRO_JG), rano za wiaduktem za Bolkowem czarna 159SW, a wracając to już wysyp:
- Kaczorów ok 14: śliczna bordowa 156 pomrugane i odmachane :D
- 1,5 km dalej czarna 145, nie zdążyłem nawet machnąć,
- koło Bolkowa (znów) czarna 159SW (ta sama)?
- przed Strzegomiem siadłem na ogon grafitowej 159 sedan i wieźliśmy się razem aż za Jaroszów, awaryjki po wyprzedzaniu, a kolega FEST mi mrugnął, w sumie to chyba pierwszy raz błysk 159tki było mi dane widzieć - Dzięki :D
- w międzyczasie koło Shella na obwodnicy Strzegomia mijalismy srebrną 166 po lifcie, łapkę podniosłem, ale kolega chyba nie widział,
Prawdziwy wysyp Alf dzisiaj, pogoda super wiosenna to się i towarzystwo chyba ruszyło po zimie :)
Pozdrowienia dla wszystkich alfisti :)
Gdzieś pod rynkiem we Wrocławiu widziana czerwona 156 GTA berlina. Znak rozpoznawczy to 2 olbrzymie wydrapane w brudzie kutasy po obu stronach samochodu. Maszyna bez ramek, ale może właściciel gdzieś tu jest, bo jednak sprzęt dla kumatych, a nie niedzielnych alfistów.
Dzisiaj na bielanaach wrocławskich na parkingu pod obi koło 15. widziana 156'ka sportwagon na DB..., w ładnym niebieskim kolorze, dawno takiej nie widziaałem :)
pozdrowienia dla 156 ONY, którą miałem zaszczyt wyprzedzać ok. 20 w grodkowie.
Teraz stoi pod tesco szczawno zdrój ladna 156 sw jtd rej DSW 31152 Ramek brak wiec wizytowke zostawilem pod wycieraczka:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Widziana 147 zaparkowana obok mojej Gtv'ki pod tesco w świdnicy, czyja to? ramki były;] Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=123194&stc=1
widziana 159 DW***HL na wiśniowej o 14.30, odmachane ;) czyżby Gierek? :>