O... To fajnie, że ktoś tym jednak jeździ :) Ja jednak ciągle ją widzę w tym samym miejscu od dawien dawna :)
Printable View
5 marzec godz 23.30 czarne ( badz w ciemnym odcieniu) 156 przed fl w sedanie na ramkach, skrzyzowanie legnicka - na ostatnim groszu. Kierowala sie do mostu milenijnego. ;) ciezko mnie wypatrzec bo siedzialem w.... skodzie, na lini 32.
PZDR siroccoxp
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 SW DL ... z którym wymieniliśmy ,,łapki" na Piwnej dzisiaj około 16:30
Pozdrawiam wlasciciela/lke złotej 156 sw po fl na ramkach rej DSR widziana dzis pod Careefourem w Legnicy ,ok poludnia czekalem ale nie dane było mi poznac :D
Pozdrawiam kierowcę szarej 159 z ramkami. Dzisiaj około 16.35 na milenijnym ;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
159 w SW?
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 na blachach DZL - ramki były. Widzieliśmy się przy Lidlu w Złotej... nie miałem czasu za bardzo podejść za co sorki, ale myślę że nie raz jeszcze zobaczymy ;)
A faktycznie, tak coś zerkałeś, a potem zobaczyłem, jak odjeżdżasz czerwoną 147 (o ile dobrze pamiętam). Również pozdrawiam i mam nadzieję, że szybko się spotkamy :)
Zdzis widziana 156 sw przed liftem czarna na ramkach ;) godz 6.30 ul legnicka w strone centrum okolice astry.
chyba zrobie jak proxim. On oramkowal sluzbowego sprintera ja oramkuje tramwaj xD