wpadaj jutro na Spota do Kato :D
Printable View
wpadaj jutro na Spota do Kato :D
do soboty nie da rady;/ bella jutro odwiedzi warsztat wahacze góra i coś mi sprzęgło świruje
Pozdro Kowal! :)
ps. musisz zwiększyć prędkość przelotową przez DTŚ :D
hej. jak mozna pisac w dziale bazar?
Trzeba mieć odpowiednią ilość postów w działach technicznych lub odpowiednio długi staż na forum.
Pozdrawiam Alfaholika w srebrnej lub błekitnej 156 KR... (ramka tylko z przodu) jadącego za czarną 166FL w Brzeszczach na rondzie koło 17. Ja stałem na przejściu na rowerku ;)
Pozdrowienia dla dziś spotkanych Alfaholików na trasie do Lublińca i dalej do Kluczborka:
-czarna Giuletta SPI- pomachane
-jasna 156 OOL(chyba) też pomachane.
Pozdro
Pozdrawiam:
-kierownika 145-ki widzianej w korku przy Grunwaldzkim w Krk, pomachane (g.16)
-kierownika 156, oramkowanej, która jechała od strony Olkusza, kolega skręcał za Nową (Wielką??) Wsią w lewo, machałem ale nie widział :( ok. 19
A ja pozdrawiam kolegę z Giulietty na tablicach SPI ...., który mijał dziś koło południa dwa razy budowę na której pracuję w Zbrosławicach na słonecznej,nie zdążyłem pomachać,bo za szybko wszedł w ten zakręt 90o;)
I pytanie: który/a parkuje swoją czerwoną 147 1,6 ts pod Polo markietem w Zabrzu na helence? Widziana drugi dzień pod rząd:>
//A ja pozdrawiam kolegę z Giulietty na tablicach SPI ...., który mijał dziś koło południa dwa razy budowę na której pracuję w Zbrosławicach na słonecznej,nie zdążyłem pomachać,bo za szybko wszedł w ten zakręt 90o;)//
Również pozdrawiam i do kolejnego spotkania na drodze :)