Nie każdy Mesiek ma M12, w moim sa takie same jak w Alfie :-) M14, ori felgi maja spore otwory, przynajmniej wszystkie te co mialem.
Printable View
Nie każdy Mesiek ma M12, w moim sa takie same jak w Alfie :-) M14, ori felgi maja spore otwory, przynajmniej wszystkie te co mialem.
Już kilka razy padło to samo stwierdzenie a po wizualizacji Węgorza okazywało się ,że jednak felga dobrze wygląda ( tak było i z oplowskimi OPC i z MAMami ) .Dla ciebie cena nie jest wyznacznikiem ale dla szukających może a wygląd felg poddaje ich ocenie wedle swego gustu. To nie moje felgi żebym coś z tego miał. Co do tych Borbetów 18" to taki wzór na 159 będzie napewno dobrze wyglądał. Nie każdemu się Prodrive podoba i nie każdy ma na felgi budżet 3-5tysi :)
Te borbety nówki kosztują 4 koła[emoji6]
Warto byloby sie tymi zainteresowac?? Ciagnie mnie do szprych a za taka kase moze warto;)
http://allegro.pl/18cali-5x110-alufe...166149450.html
Gdzie oni sa?Daj nicki juz ja sobie z Nimi pogadam:)jak Oni moga:)
A tak wracajac do starych czasów miales zapodac kilku uzytkowników na 20 calowych kołach i nadal nic.I jeszcze jedno dlaczego masz w opisie 8 rok i niemasz Brembo?(nie czepiam sie,zeby niebyło):)poprostu ciekawość
Ale lift chyba nie był od początku 2008 roku o ile dobrze pamiętam, jeśli jestem w błędzie to niech mnie ktoś poprawi :)
Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka
Tylko że tego modelu tn4 w R18 5x112 nie ma Et35. Czyli albo ET30 albo 40. A nie chciałbym brać rożnych bo później ciężej sprzedać w razie w.