No niestety co do mojej Alfy to już nawet u siebie w temacie mam sprostowanie :P Alfa produkcji 2007 /piersza rejestracja maj 2008 . W dowodzie i papierach holenderskich wszędzie pisze 2008 ba szyby są z końca 2006roku . Niestety nie wertowałem forum celem doinformowania ( mój błąd ) ale z drugiej strony kupiłem auto dla jego stanu bo zjezdziłem pooglądać kilka 159tek ( w tym na ramkach klubowych ) , same igły a potem okazało się ,że stan agonalny ( jedna forumowa miała odciętą wiązkę z wtyczki EOBD żeby przypadkiem nie połączyć się z kompem :) - pozdrawiam właściciela z wioski koło Olkusza ) . Co do felg 20tek sam wiesz ,że jezdzi u nas kilka osób . Nawet na zlocie w Gliwicach była i 159ka i Brera na 20 calowych szprychach . Z nicka wszystkich nie znam niestety :P .
Misiek - mi te Prodrive'y akurat średnio w gusta trafiają . Nie są złe ale ceny swojej moim zdaniem nie warte . Nie dziwi mnie jednak ona bo co ma napis Alfa Romeo to nawet jakby z goofna było to i tak w cenie by chodziło .