Ok 14 prawdopodobnie jozofek skrecal swoja 156 na swiatlach w broniewskiego.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ok 14 prawdopodobnie jozofek skrecal swoja 156 na swiatlach w broniewskiego.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
14:50 Wałbrzych w okolicach OBI Srebrna AR156 DW9461Y Kolega jechał w czapeczce :) światełka były i łapka ale patrzył w inną stronę :) Pozdrawiam :)
Widziana niedawno (10.40) czarna 147 na tristarach oramkowana dja
19:13 Gracek na skrzyżowaniu wrocławskiej z długą, jechał w stronę Poniatowa. Machałem ale z seata Ibizy byłem niezauważalny :P
No nie zauważyłem :) moje spostrzeżenie padło tylko na klientkę, która nie wiedziała czy ma stać czy jechać i jak ją wyminąłem to trąbiła :P
wczoraj widziana 156 DW***LY na sudeckiej ok. 15, była łapa, nie widziałem czy odmachane ;) kierowca w czarnych okularkach :D
Widziana wczoraj 156 z ramkami pod Biedrą na Grota-Roweckiego, zaparkowana koło mojej :)
Dzisiaj było pomachane z oramkowaną 147 na Borowskiej koło Aquaparku.
Pozdrawiamy, ustrzelonego przez "chłopców radarowców", kierownika stalowej 166, tuż przed wiaduktem na "pieksach" w stronę centrum w Legnicy :) "Chłopców radarowców" też pozdrawiamy :)
Dziś mijałem się rano ok 10.30 z poliftową 156 na soczewkach. Zderzak chyba z AutoDs był przedni, jak i tylny. Z przodu ramek klubowych nie było, ale z tyłu chyba w lusterku zauważyłem coś czerwono-białego ;) Czyja to? Było to w Psarach, ja jechałem od Trzebnicy, 156 w stronę Trzebnicy. Pozdrawiam!
dzis rano ,pierwszy raz we wrocku widzialem gt w moim kolorze,na dw, byla kilka aut przede mna wiec pewnie mnie nie widzialas/es ,ale kolo 9 skrecales na biura netii i objectivity :D ktos z was moze?:D