Mi też pasuje raczej, godziny popołudniowe, powiedzmy 15? Jak Reszta szanownego grona? ;)
Printable View
Mi też pasuje raczej, godziny popołudniowe, powiedzmy 15? Jak Reszta szanownego grona? ;)
tylko czy w poniedziałek wielkanocny będzie knajpa otwarta...
Spora część knajpek jest już pootwierana - zawsze wykorzystywaliśmy ten termin na spotkania ze znajomymi w Wieluniu ;)
To na którą i gdzie w poniedziałek? :D
Ja niestety po nieplanowanych przygodach z Alą odpadam... :(
Jakich przygodach, przecież Alfy się nie psują :P
mają gorszy dzień po prostu :P a tak na serio, myślałem że aku pada, ale jednak to nie to - dzień po wymianie kolektora, rozrządu, termostatu, filtrów itd. zaczęła gorzej palić, znika płyn chłodniczy i jeszcze wywala błąd P0237... :( za tydzień prawdopodobnie jadę zawieść Alicję do Kuby i Maćka z Częstochowy...
Może ktoś coś źle podłączył przy naprawie - jedź i reklamuj, chyba, że sam wszystko robiłeś ;)
Jeśli coś jest nie tak z autem zaraz po "naprawie" to najczęściej błąd tkwi w ostatnich zmianach dokonanych w aucie.
Na początku też tak myślałem, że może mu coś nie poszło na szybko, mimo że nigdy się to nie zdarzyło... Ale wczorajszych obserwacjach zaczynam podejrzewać coś gorszego... :( Rano sprawdzam i praktycznie pusty zbiornik wyrównawczy - dolałem płynu i za dwie godziny pojechałem sprawdzać gdzie spierdzieliło. I co się okazało? Jak odkręciłem korek na pracującym silniku cały płyn wrócił z powrotem do zbiornika... Zamówiłem na allegro tester do wykrywania spalin w płynie chłodniczym... Wszystkie te objawy mogą wskazywać że poszła uszczelka pod głowicą, ewentualnie chłodniczka EGR...:(