pewnie że można
Printable View
pewnie że można
Miejsca jeszcze powinny być na zasadach ogólnych zlotowych.
To chociaż inni się dowiedzą, że mają taką możliwość uczestnictwa w całym zlocie :)
ja za to głowy nie dam :D
na chłopski rozum rezerwacja w ośrodku jest już opłacona na konkretną ilość osób.. (logiczne, że za puste łóżka nikt płacić nie będzie)
w każdym razie jeśli ktoś by miał chęć uczestniczyć to myślę, że można wysłać maila na adres zlotowy z zapytaniem.. jak się da to się da ;)
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Można :) Ogarnij nocleg we własnym zakresie i wpadaj ;) Miejsca pewnie się jeszcze znajdą. Jak nie w domkach, to pokojach hotelowych :)
Jak na razie mam problem z dostępem do skrzynki zlotowej :( Więc jak ktoś ma jakąś sprawę, to na PW.
================================================== =====================================
================================================== =====================================
UWAGA!!!
Jeśli ktoś ma jakieś specjalne życzenia co do tego z kim chciałby być zakwaterowany, to proszę o info :)
Najlepiej od jednej osoby z listą nicków osób które mają być w danym domku.
Te osoby które już wcześniej zasugerowały taki układ, oczywiście nie muszą już tego robić (no chyba że chcą w gwoli przypomnienia) ;)
Ponieważ jest dużo stron i ciężko mi będzie przebrnąć przez wszystko to mam pytanie czy można wpaść tylko w sobotę??? :cool:
Chyba ta