ale ja mówię o paliwie z dystrybutora a nie z węża w komórce :cool:
Printable View
ja tez mowie o paliwie z dystrybutora, a dokladnie z Orlena na warszawskiej :cool:
4,39 u banana a 4,37 na carrefour :P Możemy jutro pogadać daj znaka jak coś :P
A idz ty, sam se tankuj u banana... tak samo w carefour.. pracowalem tam i wiem co leja... ;x juz wolalbym kujawkiego lac. A co do banana nie bez powodu dla swoich aut i ciezarowek ma osobne dystrybutory nie dostepne dla zwyklych klientow :rolleyes: moj tato od lat jak jeszcze tu pracowal tankowal na Orlenie, i nigdy w zyciu nie bylo problemu z paliwem. :) Dlatego leje tam :p
Widzisz to takie chore przekonanie ja zalałem tam już z 4 pełny zbiornik z ciekawości i nic sie nie dzieje.
Co do carrefoura to mam akurat wątpliwości.Poza tym co ja mam nowe auto albo ty?Silniki jtd znoszą spoooro.Poza tym skad takie tajne dane o innych dystrybutorach?
Nie wiem jak na carefour bo nigdy tam nie tankowałem ale u banana tankowałem nie raz i nie widzę żeby cokolwiek się działo, ostatnio tankowałem tam w drugi dzień świąt chyba 4,25 za benzyne, ogólnie najczęściej to i tak też tankuje na orlenie na warszawskiej bo od siebie najczęściej z tamtej strony wyjeżdzam więc mam blisko ;)
ZNajomi pracowali u banana :) Sa inne solidy pod paliwo ktore on leje i od innych dostawcow. On ma paliwo z Holandi, a cala reszta ma z niemiec... Przypadek?;p Ja tam raz zalalem jak sie otworzyl, i cos mi poszlo w 46. Teraz nie pamietam co, ale sprawdze w ksiazce serw. Wiem ze przyczyna bylo zanieczyszczone paliwo... Poza tym jak kiedys raz zalalem w 47 za 50zl tam, to zrobilem 90km. Gdzie na orlenowskim robie srednio 130-160km. Ostatnio za 100zl mialem 22L, przejechalem 340km. :)
Ostroznosci dla tych co by jechali trasa zgorzelec-sulikow przez mala wies dolna. Droga lód ...
P.s Mati, ja cie zobaczylem w lusterku, ale Patka cie widziala. Dzis kolo 12~~ obok orła zes jechal w dol :) Ja do gory :P Robimy spotkanie dnia 4.01 na 15~~ ?? Ktos chetny?
Musze chyba do mechanika podjechac bo od kiedy sa mrozy, to reczny zaciaga sie strasznie krotko... tzn od dolnego pulapu kiedy jest puszczony, sa moze 2-3 przejscia do max zaciagniecia :/ i niestety nie trzyma jak powinien... co moze byc? linka?
o 12 koło orła?? wczoraj tam zjeżdżałem ale dzisiaj akurat nie przejeżdżałem tam, a nikt inny dzisiaj nie jeździł moją strzałą, może to ten drugi zielony jechał?? :D
Na spotkanie to ja ciągle czekam może w końcu któryś termin podpasuje i się zbierzemy ;)
Nie zaciągaj recznego w zimie i spokój :P Linki 80zł TRW
Moze to ten drugi :D
ALe reczny ja zrobie trase dziala normalnie... Przymarza ? Nie zaciagam recznego jak jest mniej niz -2 stopnie.