Naprawdę, miło mi to czytać. :)
:D
Printable View
widzę, że miałem nosa zaglądając, mam nadzieję, że uda mi się wpaść w środę :)
BTW. są już jakieś plany co robimy po tym jak już postoimy trochę? Zakładam, że do MACa :) pytanie czy nie zmienić lokalizacji? Np na CH Zakopiankę. Można by pojechać obwodnicą spod Macro i wypaść na zakopiance. Zawsze to jakaś przejażdżka by była, a i droga dobra.
planów standardowo nie ma :D czyli wszystko bez zmian :) jesteś pewny że droga taka dobra ? Nie wiem jak tam wygląda droga ale przecież rondo przebudowywują. Poza tym na Zakopianke to trochę daleko. Może gdzieś bliżej jakiś mały przejazd ;)
hehe nie biedne tylko grzebane..
masz racje, siedziało, ale nie przeleciało :d
i wszystkie źródla podaja wage gtv 1370kg :P
No do makro szału nie ma, ale potem lecisz obwodnicą i jesteś na węźle z zakopianką, stamtąd znowu kawałek nieco gorszy, ale zjadliwy.
BTW, które rondo robią? to pod Makro / Ikea? Nie wiem czy okolo 19:45 będzie tam tragicznie przez remont, nie za często tamtędy jeżdze, ale jechałem w sobotę i remontu nie było.
tak, właśnie to rondo:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...u,1447850,3286
nie chodzi mi nawet o korki a o dziury/kratery :D
o nie... w takim wypadku chyba przylecę helikopterem... no cóż... myślicie że dojadę?? ;/
no dojechać dojedziesz tylko - albo będziesz stała w korku albo wjedziesz do krakowa od innej strony ;)