Ja niestety będę w Torino (Toruniu :p). Przyjechałbym chętnie ale szkoła ważniejsza :)
Printable View
Ja niestety będę w Torino (Toruniu :p). Przyjechałbym chętnie ale szkoła ważniejsza :)
Panowie to jak z jutrem ?? Widzimy się ? :)
no własnie, też chciałbym wiedzieć troche wcześniej bo wiadomo niedziele zawsze się tam jakoś planuje:)
A jeśli wszystkim nie będzie pasowało to teraz dni są długie więc można się zabrać nawet w tygodniu
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
a tak na marginesie w Płocku przybył w ostatnich dniach nowy fan:)
także kolego firstone nie wiem czemu się tu jeszcze nie odzywasz:confused: i nie chwalisz swoją 166 :cool:
No właśnie Panowie zgłaszać się jak najszybciej :D Firstone na dniach się pewnie odezwie :D
nooo ja jednak nie dam rady ide na moto goście z włocławka przyjneżdzają. jak coś to zajrzyjcie do nas na plac koło orlenu (Seba wie gdzie) zobaczycie nasz trening:D
No nic się nie dzieje Panowie :| ciężko cokolwiek zorganizować :|
Witam koledzy. Czy ktoś z Płocka byłby tak mily i podjechał rzucic okiem na ta alfe ?
Prawdopodobnie w środę jadę do Was po nią, ale czy warto jechac prawie 400 km ?
Z góry dziekuję.
Pozdrawiam.
:D ło sporo mnie ostatnio nie było tu :D, niestety praca i padam na pysk normalnie, mam takie pytanko pomorze mi ktoś zaślepić zawór EGR w mojej ALI 2.4 JTD bo niby coś jest na forum ale nie do końca ;/, albo chociaż jakieś fotki wrzuci tu gdzie tą uszczelkę i jaką uszczelkę zamówić
I kiedy się jakoś ustawimy :D
Lokers mogę Ci mniej więcej powiedzieć co masz zrobić :D
Taka musisz kupić :D
http://allegro.pl/zaslepka-egr-jtd-c...621803443.html
Seeeeeba łobudzie niedziela a ty golfem!!!!! nooo ale jako pasażer to jeszcze ci wybacze hehe