nie przypominają mi nic a nic tego czegoś chińskiego :-)
Printable View
nie przypominają mi nic a nic tego czegoś chińskiego :-)
Ta limitowana edycja to "Blackline 3" na alfaclubie była jedna taka Alfa GT.. i wyglądała świetnie.. felgi zdecydowanie wyjątkowe.. i rzadko spotykane na ulicy napewno ;)
Prawda rzeczywiście by nie obcierały.. bo fele od Ducati Corse nie tylko węższą opone mają od 225/40/18 ale chyba też same w sobie są dość mało szerokie 7,5" napewno jeśli nie 7" szerokości.. co przy 18" to jak do 147 idealnie ;DCytat:
Napisał drift-r
Wprawdzie nie widziałem ale z moich wyobrażeń wynika że na przed liftem te koła nie będą dobrze wyglądać.. Przydałaby się fota poglądowa ;P
Dokładnie to mają 7" i ET40,5. Bajer ;)
No nie to jak dla mnie już po nagięciu nadkoli to ET jest niefajne.. za bardzo w środku aż.. musiałbym jakiś mały dystans dać z 5mm albo jak już tak głeboko siedzą to airride i kłaść auto na brzuch :P to przynajmniej wtedy ocierać rzeczywiście nie będą a gleba odpowiednia ;P
Witam,
czy ktoś jest w posiadaniu zdjęcia 147ki na "telefonach" takich jak zamieścił kolega "Pfourul"?
Ja nie mogę namierzyć 147ki na takich felgach, ale myślę, że nie będzie to kiepskie połączenie.
Co prawda idealnie było by tak jak poniżej, ale ... ;)
Załącznik 49312
OK. Znalazłem. Mi się podoba. Chyba zaryzykuję takie felgi - w razie co ktoś inny je przytuli bo jest na nie popyt :)
Załącznik 49355
bierz bierz.. 147 na 16" telefonach bardzo fajnie wygląda.. ze sprężynami -30mm jest miodzio.. :D
Tu fotka mojej 147.. to były moje pierwsze alu felgi w tym aucie :P i bardzo mi się podobał efekt.. zwłaszcza na żywo robiły wrażenie.. mimo że małe ;)
Załącznik 49364
Dzięki wheelerwasp02 za feedback!
Bardzo dobrze to wygląda.
Ewentualnie jak Ci nie straszne 17" to zapoluj na takie same ale w rozmiarze 17" to efekt jeszcze lepszy :D tyle że nie łatwo je znaleźć..