Musi być stary znaczek, bo ta naklejka się na nim układa.
Printable View
Musi być stary znaczek, bo ta naklejka się na nim układa.
Czy temat jeszcze aktualny? potrzebuje 2 sztuki do 156 na atrape i klape, prosze o info na pw.
wciaz 0 odzweu i pelna skrzynka.
MI doszło wszystko niedawno ,także ok.
Autor mógł by dać znać czy temat nadal aktualny.
Siema wszystkim forumowiczom! ostatni miesiąc byłem nieaktywny na forum, właściwie odciąłem się od świata on-line, było to spowodowane przygotowaniami do ślubu, potem wiadomo trzeba było zająć się świeżo upieczoną żoną :) no i odpocząć od komputera, pracy i tego pędu życia który nam towarzyszy na co dzień ..... i tak ten czas zleciał, że nawet nie zauważyłem kiedy to stuknęło miesiąc czasu, a tu kolejka na nalepeczki się zebrała, jak już niejedokrotnie pisałem moje "tanie alternatywy" na odmłodzenie naszego ulubionego logo :) na maskę i klapę i inne miejsca gdzie je lepiliście ;) były są i będą!
Wysyłaliście wiadomości, a skrzynka była przepełniona, już jest czysta i pusta, w związku z czym proszę wszystkich którzy byli i są nadal zainteresowani o wysłanie mi z zamówieniem PW lub po prostu piszcie w temacie kolejne posty, a w wtedy ja Wam wyślę dane odnośnie zamówienia, nie wiem ile osób nadal jest chętnych stąd też czekam na informację!
jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie, oraz kajam się przed wszystkimi co oczekiwali odpowiedzi i jej nie dostali!
od dzisiaj wszystko wraca do normy i zamówienie będą realizowane na bieżąco, do tego jeszcze dochodzą nowe wzory gratisków (jednocześnie przyda się info kto ma jaki kolor auta w zamówieniu, żebym nie wysyłał np. komuś czarnego gratiska kiedy ma czarne auto), a Więc serdecznie zapraszam!
p.s. Ci co zamówili i nie dostali koperty z zawartością (chociaż chyba wszystkim wcześniej czy później wysłałem zamówione rzeczy) niech się zgłaszają do mnie na PW lub gg.
Pozdrawiam wszystkich alfistów!
Wiertło
Wszystkiego dobrego.
1 naklejkę loga do 166 przed FL poproszę.
dzięki,
Adam