-
Koledzy pytanko mam do tych co allegro czasem przeglądają widziałem tam pompe wody bugatti wiec pewno oryginał do 155v6 i gtv dodałem do ulubionych ale kobieta mi chyba usunęła i znaleźć sprzedawcy nie mogę, chyba z poznania był. Kojarzycie coś?? Chce rozrząd robić ale tak raz a dobrze z pompą :) Kosztowała jakoś 110zł nówka
-
Michu szukałem u siebie bo archiwum mam od listopada 2010 i nie znalazłem.Może ktoś będzie miał więcej szczęścia.
-
Ja mam:D ACM_Mari_Car, interesowałem się tym samym tematem tylko do TS'a:) Wyślij maila to wystawią.
BTW, już się nauczyłem w takich sytuacjach dodawać do ulubionych sprzedawcę lub aukcję;)
-
u mnie w ofercie sa pompy bugatti notabene jedyne z metalowym wirnikiem:) no i cala reszta do nierządu tez;)
-
Łukasz napisz jaka obecnie cena tych pomp do v6? Tutaj albo na priv, dzięki.
-
nie wiem do kogo ten Łukasz wiec odpisze ja;) nr pompki pa5004 cena dla was 260 narazie walcze zeby bylo lepiej;) zdecydowanie tansze sa pompy innych producentow... no ale plazdyk wirnik super sytem;)
-
Hmm, kaskę przelewałem na konto Łukasza, no to już nie wiem :D
Dzięki za info, przyda się.
-
powiem tak jak mi na koncie rosnie to jest dobrze;) tak na moje przelewales;)
-
Amigas, masz skrzynkę zapchaną. Usiłuję wysłac wiadomośc i nie daje rady :P
-
błagam choc na gadu lub skype bo nie daje rady go czyscic tak duzo privow dostaje:D