Zrobcie tak a zeby bylo dobrze ;) ja na 100% jestem chetny nie zaleznie od ceny.
Zrobcie tak a zeby bylo dobrze ;) ja na 100% jestem chetny nie zaleznie od ceny.
Panowie obserwuję temat od jakiegoś czasu i ciekawe to radyjko tylko jak dla mnie to mógłby być większy ten ekran nawet kosztem pozbycia się napędu dvd i przesunięciem przycisków, może planowane są jakieś ewolucje tego modelu?
Już w przeszłości były dostępne zdjęcia co miało wyjść na rynek a jeszcze powiedzmy było w fazie produkcji, no i w tym przypadku może być podobnie.:)
Dodano po 2 minutes:
W sumie kojarzę dwa radyjka różniące się nieco przyciskami na panelu (ktoś wcześniej zamieszczał linki) więc pewnie będzie to ewoluowało.
jest kilka wersji, bo są radia z przyciskami, albo pokrętłami zamiast i jest też windows albo android. Wyświetlacz we wszystkich 6,2"
Lepszy w radio android czy win?
zależy co kto lubi. Android daje więcej możliwości, ale z drugiej ile z tych możliwości będzie się wykorzystywać w aucie
Nie liczcie na ewolucję w ciągu kilku miesięcy. Chyba że chcecie czekać 5 lat :sarcastic:
A jeszcze spytam, jesli radio jest na winie a telefon mam na androidzie to komunikacja miedzy nimi bedzie odbywac sie bezproblemowo ?:)
Nie ma to znaczenia. Prędzej problemy mogą wynikać z udostępnionych funkcji przez telefon. Np w ostatnich paru miesiącach używałem trzech telefonów z win CE w aucie.
I tak np z androidem nie było problemu, z WM8.1 łączył się i robił za głośnomówiący ale nie wyświetlało danych operatora i info o sieci (do tego problemy z importem kontaktów), z kolei na WM7.5 i 7.8 było ok, ale smsów z ekranu navi pisać się nie dało.
Tak więc nie ma reguły, nikt nie da Ci gwarancji ale te ograniczenia raczej zależą od indywidualnej charakterystyki softu.