-
Alfa chyba faktycznie zrobiła się marką dla metroseksualnych... Nikogo nie interesuje, czy RWD czy FWD, jaki będzie silnik, jaka płyta, jakie zawieszenie, tylko kształt przednich lamp... Niechby ją tylko z JTDm 1.6 wypuścili, byle by wyglądała jak 159... Paranoja po prostu.
-
niestety prawda to ...
ale w przypadku niektorych marek nie nalezy isc az na tak daleko idace kompromisy. Cos tam zawsze ale to nie fiat zeby tu nie bylo przemyslanej konstrukcji zmieszanej z estymą takiej marki ktora oniegdaj z ferrari konkurowala ... co wiecej historia obu marek przeplatala sie w latach 20 i 30 uw. z tym ze firma na F wyszla z tego obronna reka ...
-
Kolego, firma Ferrari powstała w latach 40-tych, kiedy Enzo odszedł z zespołu wyścigowego Alfa Romeo...
-
Radzia, bez przesady z tymi metroseksami:) Alfa ma wyglądać, to w przypadku tego auta ma bardzo duże znaczenie, dobrze wiesz o tym. Dlatego tyle tutaj pisania o lampach itd. Ja też, szanując twoją Julkę, wolałbym raczej żeby Julia nie była muminem. I żeby jej nie rozepchali, jak rozpychają wszystkie auta, stylistyka do wyrzygania.
-
-
Cytat:
Napisał
Anka Cyganka
Zgadzam sie z KRS w 100%
trudno, to musisz się na VW albo Toyotę przerzucić:) A swoją belle zachować i kiedyś będzie oldtimerem
-
159? Nie sądzę... 8C albo 4C tak...
-
-
No fakt. Ale coupe mają łatwiej. GT mimo, że oparty na 147, pewnie też będzie. A 147 na pewno nie.
-
tak wiem radosuafie ze Enzo jezdzil na alfach stad moje nawiązanie do tej marki ...
zgadzam sie z KRS i Anka ze stylistyka Alfy ucieka w jakies dziwne mdłe klimaty