sebaa wysłane
Printable View
sebaa wysłane
Panowie pytanie do Was co możecie powiedzieć na temat firmy DieselSoft? Warto tam podnosić moc?
Z Sierpca jest nas więcej ale ja tylko znam osobiście dwóch użytkowników w tym jeden zmienił miłość na jakiegoś (h)opla signum a drugi znowu na wybrzeżu siedzi.
Szkoda że nie mogłem się pojawić na pierwszym w tym roku spocie i najgorsze że na termin 15-16 też będzie ciężko gdyż 14 wstawiam Alfę na wywalenie DPF-u, zaślepienie EGR-u i wywalenie klap wirowych. Mam nadzieję że do soboty do 14 zdąży zrobić to z miłą chęcią pojawię się na spocie i może uda mi się ściągnąć kolejna sierpecką alfę na spot.
co do dieselsoftu to nie znam osobiscie, ale mają fajne i jeżdzące projekty a w tym były napewno dwie Alfy. Sam mam w planach zrobienie u nich programu do mojej Alfy, a jesli chodzi o opinie to słyszałem na ich temat sporo pozytywów
Juniorek, u kogo robisz silnik w swojej 159? Ogarnia Ci to ktoś w Sierpcu?
Odnośnie spotkania 15 lub 16 marca mi odpowiada dajcie znać dokładnie kiedy i gdzie :)
Dzięki Sebaaaaa za dobrą cenę klocków hamulcowych
ja czekam na spotkanie sebaa jak tam z naklejkami idzie.
- - - Updated - - -
na razie to czekam na ramki zapłacone od poniedziałku i nadal niema
Trucha78 silnik robię u Krzemińskiego jak się jedzie na szczutowo. Koleś robi także drugą 159 mojego kolegi. Poza tym koleś zna się na włoskich silnikach.
Odnośnie spotkania mam nadzieję że będę miał Alfę już zrobioną. W innym przypadku nie będę miał czym przyjechać.
Vesp3r ja na ramki czekałem prawie miesiąc ale są :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Będę miał na sprzedaż swoje orginalne radyjko raz ze zmieniarką
Vesp - widziany na podolach około 17... widzę, że ramki już doszły ;)
doszły też cię widziałem leciałeś w stronę miasta
Panowie co do naklejek to w tym tygodniu ogarnę je żeby na spota już były ;)
Dla mnie 15-16 może być, byłoby lux jakby pogoda była jak dziś...
Pogoda dziś jest śliczna w sam raz na spot mały; )
Wysłane z Samsung S4
Panowie to co Niedziela 16.III godzina 16 ? :) Pasuje Wam ? :)
mi pasuje
- - - Updated - - -
seeba jakaś składka za naklejki
Mi wstepnie pasuje :) a i wlasnie jaka cena naklejek?
Nie wiem co ze mną, bo w najbliższym czasie będę musiał skoczyć do Holandii na kilka dni i być może będzie to weekend ;/
Ale jeśli jednak sobota/niedziela będę w Płocku to na 100% jestem...
a właściwie to jakie te naklejki ? Seba pokaż projekty :P
no i dołączam się do pytania chłopaków, jaka cena ;)
Też będę i też będę chciał jakieś naklejki:)
Panowie nie miałem trochę czasu ostatnio żeby zadziałać z naklejkami ...
Dziś przysiadłem trochę i mamy coś takiego :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=124102&stc=1
Panowie co myślicie o kolorach ? Moim zdaniem smoki niech będą tylko białe najlepiej wyglądają i napis Alfa Romeo też niech będzie biały... reszta myśle że niech zostanie w takim kolorze jak jest tu ;) Jeszcze musze wymiary podać jakich mają być naklejki ;) a co do ceny to się dogadamy ;) sam jeszcze nie wiem i le kasy będzie chciał ;) a myśle żeby każdą naklejkę miniumum z 15 razy zrobił a napis na zaciski z 40 ;) jeszcze będzie napis alfaholicy.org :)
to ja biore dwa biale napisy AR, jeden eco driving na szybe i dwa scudetto nad kierunkowskazy... ile to bedzie?
- - - Updated - - -
Seba, a tło oczywiscie przezroczyste jest?
dobra jak będę to miał wtedy będziemy się dzielili ;) a co do tła to będzie tak jak mówisz naklejką będą tylko napisy ;) tło czerwone będzie tylko w tym dużym napisie :)
No ok, wiec tak jak mówilem, 2 scudetto(pod kierunkowskazy) 2x na zaciski(moze juz jutro bede malowal i jedno ECO na szybe od srodka jesli sie da :D
Robert co do naklejek od środka to może ciężko być ;) ale ja mam na szybie i nic się z nią nie stało :) nadal wygląda jak nowa :) a już z dwie zimy za nią :)
no dobra, a co z odbiciami lustrzanymi scudetto? co by sie dalo po obydwu stronach identycznie nakleic?
- - - Updated - - -
Wiem, upierdliwy jestem, ale lubie zeby moja wygladala dobrze, a jutro z racji wolnego dnia, bedzie sprzatanie i woskowamie :D
ja bym wezmę alfaholicy,org przydało by sie białe te po skosie , na zaciski , i może masz seeba flagi włoskie?? i jaka cena za taki wymóg
- - - Updated - - -
ja zdążyłem wymalować zaciski wywoskować i trafiło że musiałem jechać polną drogą
-
- - - Updated - - -
kupię aluski z oponami
ja bym chciał sobie przykleić born to drive.. w miejsce JTD... ale musiałoby być białe, albo chociaż z białymi krawędziami, żeby się odcinało ;)
A właśnie, dałoby sie ogarnąc napis Cuore Sportivo? wlasnie mam chec zastąpic takim napisem oznaczenie silnika :D tylko musialby byc chromowane/srebrne lub biale
wszystko można ogarnąć panowie :D zobaczymy co da się zrobić ;)
Panowie... w sobota/niedziela załamanie pogody - ma lać... może przeniesiemy spota na piątek, bo to ostatni słoneczny dzień ?
oczywiście o ile wszystkim będzie pasowało
lichy widziany dziś o 17 na maszzewie . co do spotu w piątek to zależy o kturej
- - - Updated - - -
http://tablica.pl/oferta/alufelgi-17...tml#0c6077aa68 co myślcie o tym ??
Vesp3r - nie widziałem Cię, ale mieszkam tam :D a co do alusów to fajne, ale chyba nie bardzo pasują do 156...
Seba - trzeci stop coś Ci wariuje, 2 żaróweczki Ci "pomigują" chwilami, jak się świeci..
Vesper to jest felga :)
http://www.forum.alfaholicy.org/sprz...7_ti_5x98.html
Lichy no wiem przepalają się chyba te żarówki ciepło się zrobi muszę je zregenerować ;)
a co do spota to w piątek mi nie pasuje niestety :)
oglądałem je seeba , lichy z kimś nawijałeś a ja wyjeżdżałem z bocznej drogi
Mi pasuje caly tydzien, bo obecnie do soboty mam wolne, weekend i przyszly tydzien do piatku wlacznie tylko po 14 :D
Zaklepane - w sobotę jadę tu>> https://www.facebook.com/events/8265...=join&source=1
Srebrna 156 WPL w Nowym Dworze na wiadukcie widziana dzisiaj :)
mi jutro odpada
Niedziela, godz 16... gdzie ? ;)
Właśnie... GDZIE ??? :D