jak da dużą zniżke to nawet możemy tam spoty organizować :D i ciepło, i uśiąść można :) Hans, REZERWUJEMY LOŻE :D:D:D
jak da dużą zniżke to nawet możemy tam spoty organizować :D i ciepło, i uśiąść można :) Hans, REZERWUJEMY LOŻE :D:D:D
~Jutro jestem :-)
Ziomki i Ziomkowe :D*niestawiam odrazu mówie na zniżki też cięzko ;/ ale powiem wam ze pizza pyszna w kosmos i jeśli chcecie to coś rezerwne*:D tylko musze wiedzieć ile luda :D pzdr :D
Ja jestem ale tylko do 21 bo niestety praca na 22.
To spotykamy się na niebieskim o 20?
a jo nadal nie wiym kaj ta piceria co to hansu w ni za picmana jesgodej mie tu gibko kaj tyn szynk jes
na Kilińskiego 20 :D w Kato :) fajno mało restauracja / bar :D dobre czeskie piwo mają ^^ ino szkoda że my wszystcy bydemy jako kierowcy ;/
dziś może zielony? :>
Też chciałem to zaproponować :P
(dla tych co nie wiedzą jest on po drugiej stronie :))
Jo Byda
też bedziem :D:D pare min po 20, tak ze jak byscie gdzies szli to poczekajcie 15 minut :)
A jo ni byda bo moja piscy jak zarzynano świnia bo czeko na sobota na nowy pasek klinowy....PS. Bociek jo ci te wizytówki kiedyś podrzuca:D....Jak pech to pech....
Komp potrzebny! ;(
Danke za spotkanie :)
a Wy grubasy od Pizzy, abyście wymiotowali! :D
Jutro zobaczę co i jak z tym forum, ale nie wiem czy jest to konieczne :)
Hans - AdBlock
Pozdro
my tez dzieki za spota :)
do zobaczyska za niedługo :D:D
Tak apropo, kto jutro będzie w Czeladzi?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...91002716_n.jpg
Info ze strony:
Uwaga! Uwaga! ## Ogłoszenie parafialne!
Koledzy organizują wyścigi w tą sobotę. Odcinek wyłączony z ruchu w okolicach Czeladzi. Proponowane spotkanie o 18:30 na Parkingu M1 w Czeladzi, po czym udamy się na miejsce docelowe.
##Koniec ogłoszenia ;-)
Kto będzie?
cicha akcja chłopaków z Gminy ( SBEC ) :lol:
Jeżeli plany się pozmieniają to wpadam :)
W roli kibica też chętnie wpadnę:)
To jak kto będzie?
bo nie wiem czy opłaca się tam jechać na chwile, bo troche drogi do przebycia mam :D
Ja jadę i zombek :) tak na 100%
a reszta to nie wiem :)
my też zawitamy, dajcie link do informacji kto to organizuje
P4 dzięki raz jeszcze wiesz za co...Swoją drogą to była dobra okazja, żeby sprawdzić różnicę tych 10 KM prawda Seweryn? Tylko czemu nikt na to nie wpadł?:)
Ja odpadłem, pojechałem na zakupy bo z moją byłem umówiony, a średnio jej się widział pomysł wyścigów :D
Powtórka będzie 08.12.12 :P
Więc wpadajcie :)
Kto będzie? :P
Bo chce mieć gdzie podjechać po 22 :P
mnie nie maaaa w tym tygodniu
mnie tyż niee
he he P4 to nie ma po co jechać po 22 bo jo tyż tak bym mógł
spoko Przemek :P bocik, rob i Magda zapewne będą :P
Hmmmm jak już tak mówią, to chyba muszę być... :)
No, ja też już się nie wykręce ;)
pożyjemy zobaczymy;)
No to trzeba będzie się pojawić ok 22:30
:suicide2:
na 21.30 mógłbym dojechać... ale mi się nie chce więc będę dzwonił jak mi się nawróci chęć, o ile ktoś będzie :D
jo kończa o 22 i pewnie P4 bydzie dzwonił co i jak to moze sie oboczymy
to widzimy się po 22 na niebieskim?