nigdy w zyciu nie widzialem niebieskiej brery w realu. Znaczy sie tez mam sie pojawic ? :P o ktorej sie zaczyna event ? :)
Printable View
nigdy w zyciu nie widzialem niebieskiej brery w realu. Znaczy sie tez mam sie pojawic ? :P o ktorej sie zaczyna event ? :)
Kto zawita w czwartek :-)???
Wy :D
tym razem beze mnie...
a ja postaram się dotrzeć tym razem:D
hej wszyscy, może inauguracja sezonu wiosenno-letniego w Galerii Mokotów?
Ja będę :P
gaaaaaaaaleria... ;)
Kto zawita w czwartek tym razem i ja już wracam :-)?
nie wiem czy dam radę...
ja postaram się dojechać:P
Mnie raczej nie będzie, ale kto wie;)
Frekwencja słaba, ale jak zwykle było miło:P
Koledzy, kolezanki
Wracalem wlasnie do domu i zaswiecila mi sie kontrolka silnika i oczywiscie cudowny komunikat go to dealer: /
Potrzebowalbym podlaczyc sie pod kompa zeby sprawdzic co sie dzieje - czy ktos z Ursynowa albo Mokotowa. by mnie poratowal ?? :)
Dzieki
Hi ja moge wziasc kompa na spot czwartkowy, postaram sie wpasc jesli tylko zajecia mi na to pozwola. Dasz rade dojechac ? Daleko masz ?
Dzieki - juz se umowilem w tej sprawie - oglnie samochod pracuje normalnie nie widze roznic , ale wole sprawdzic co pokazuje komp..
szewi, a czy ty możesz się też podpiąć pod moją GTV? chciałbym sprawdzić błąd air bag ;)
Czy ktos ma z Was pozyczyc do nastepnego spotu za tydzien miernik grubosci lakieru ? Z gory dziekuje.
Grzdylu, po kablu VAG KKL moge diagnozowac tylko engine.
Mozemy sprobowac innym kablem, ale np u mnie nie udaje mi sie polaczyc z airagiem po zadnym kablu ktory mam. Potrzebny jest zmodyfikowany kabel ELM.
Ale sprobwac oczywiscie mozna ;;)
Do airbaga w 156 potrzebujesz zmodyfikowanego kabla VAG KKL, stawiam, że w gtv będize podobnie jeśli ma złącze obd2. Tam nie ma CAN-a
Hmmm, jako że mam wolne to może i ja podjadę...??
O jak miło!
Siedzę już trochę na forum a dopiero zorientowałem się, że dwa kroki ode mnie organizujecie spoty. Postaram się podjechać następnym razem.
A tak z ciekawości: czy jest ktoś z Kabat/Imielina/Natolina?
tak, ale znów niestety na bardzo krótko...
Dobra, plan jest taki, że dzisiaj wpadam bo mam do pogadania z niektórymi :)
Dzięki za spota :)
P.S Na Siekierkowskim misie urządziły polowanie, najpierw ustawili biały van z kamerą a przed mostem zwężenie do jednego pasa i ustrzeliwanie ;)
bedzie za tydzien ? to wtedy raczej wpadne po raz pierwszy :P
Ja mieszkam obecnie na Natolinie ale nie mam Alfy;p
Jako, że poniedziałeczek jest!
Otwieram listę na najbliższy spot :P
JA BĘDĘ :D