Właśnie kto wie może im się znów prognoza nie spełni!
Printable View
Właśnie kto wie może im się znów prognoza nie spełni!
lepiej żeby nie padało;)
oby bo co umyje to pada...:-)
Pamiętajcie że wiara czyni cuda!
Jest jeszcze opcja, że się rozpada podczas trwania spotu, tfu tfu ;) Wtedy można zrobić przejazd kolumny Alf przez miasto na miejsce awaryjne (Sandecja), a to również może być fajne ;)
opcja kolejna, będzie padać z przerwami i będą 2 spoty w NS bo jedna grupa stwierdzi że jest ok na galicyjskie a jedna że na sandecje hehe;)
Przejazd powinniem być u nas zawsze jedziemy w kolumnie przez miasto a jeszcze jedno niech kierownik załatwi zielone światło dla całej kolumny!
Pasuje jakoś to dograć by się nie okazało, że połowę deszcz złapie a drugą nie i zrobimy sobie dwa spoty ; D
gdzie jest kierownik!? ;))
Kierowniku, pasuje tylko rozplanować co w przypadku brzydkiej pogody, by wszyscy wiedzieli ze maja przyjechać na sandecję ;). Może po prostu podjechać na galicyjskie jak będzie padać i po prostu potem sobie sznureczkiem pojedziemy na sandecję.
Tak.
No to może piszcze kto bedzie;)
Ja będę ;).
panowie ma ktos do sprzedania szybe przednia czołową??:P albo wiecie kto ma i gdzie mi wymienią??:)
Ja tez bede tylko napiszcie kiedy i gdzie ??:P juz sie doczekac nie moge;D
- - - Updated - - -
Eee too juz jutro???:D to zajebiscie PAnowie tylko ja mysle ze W NS bedzie najlepiej;)
No juz sam nie wiem gdzie jest i w jakim miejscu na rynku? W NS? albo wgl gdzie jets ta galeria?
hmmm no dobra miałem dobry uczynek zrobić to akurat...:)
http://www.muzeum.sacz.pl/51,Miasteczko_Galicyjskie.htm jeśli NIE będzie padać ( a ma nie padać według prognozy)
http://www.galeria-sandecja.pl/lokalizacja jeśli będzie padać
Ale z tego co czytam to miasteczko jest otwarte do 16 do maja?
zobaczymy na miejscu może budynki bedą zamknięte a sam tamtejszy rynek otwarty tak czy tak przyjemniej niż na podziemnym sandecji parkingu:)
No to oki czekajcie w razie czego na nas!
Ale parking w miasteczku i tak zawsze jest otwarty;)
parking jest przyjemny na spota;-)mam nadzieje że % ze mnie zejda heh
Noo i Pogoda jest zajebista na dziś;) heh
- - - Updated - - -
mam takie pytanie potrzebuje jedna czesc do 145 ;D z tyłu zderzaka jest taki plastik kwadratowy on zakrywa tak hak do holowania miał by ktos moze cos takiego?:P
No to ja na rzecz dzisiejszego spota całkiem zrezygnowałem ze studiów;)
A Pan Fotograf będzie? Musi byc... Ciekawe ile nas będzie;)
no ciiekawe czy bedzie fajnie jade dopiero pierwszy raz wiec nie wiem co tam bedzie;D ciekawego;)
- - - Updated - - -
a ze tak zapytam mozna jakis numer kontaktowy do kogos jesli bym nie trafił ?:)
Piękna pogoda na spota !!!
ja się trochę spóźnię ale bez obaw będę:):cool:
panowie ma ktos do sprzedania szybe przednia czołową??:P albo wiecie kto ma i gdzie mi wymienią??
:)
Belfer no nie chwal dnia przed koncem spota bo podzieliłbyś zderzak z Touranem ;) Fajnie było czekam na foty;)
siemanko mam takie pytanie jechał dzis moze ktos przez wojnicz koło 19:30 srebna alfa modelu nie znam na KNS
NIe mogłem kolego przyjechac wypadło mi cos ważnego Przepraszam was;)