-
Ja dziś porobiłem fotki i po tygodniu użytkowania w trakcie jazdy zgasła i pokazała mi kontrolkę wtryski :) Dziś alfa dla mnie coś zrobiła a nie ja dla niej. Nie pogniewałem się na nią i dałem jej nowe wycieraczki :)
- - - Updated - - -
Ja dziś porobiłem fotki i po tygodniu użytkowania w trakcie jazdy zgasła i pokazała mi kontrolkę wtryski :) Dziś alfa dla mnie coś zrobiła a nie ja dla niej. Nie pogniewałem się na nią i dałem jej nowe wycieraczki :)
-
Wlałem 5l płynu do spryskiwaczy i zamówiłem nowe wycieraczki :)
-
Nowe gumy stab. Zalana do pełna, i w tm tygodniu nowe lampy soczewkowe
-
A ja wlałem benzynki za 50zł, bo mi się rezerwa zapaliła i czekam na lepsze czasy! :D
-
Prawie 10L to prawie jak burżuj ;)
A u mnie na spokojnie - dolewka płynu do spryskiwaczy - jeszcze zimowego bo przymrozki się mogą w nocy trafić. Dziś kroi się wyjazd na przegląd, później wykupić ubezpieczenie a na koniec tankowanie (osiem stówek pójdzie jak nic) i powrót do garażu.
-
Kupiony tłumik końcowy z rurą środkową firmy ASMET ,jeszcze nie założony ,ale już niedługo usłyszę efekt ;).
-
Kupiono Cb Unidena pro 520 XL z homologacją :). Teraz jeszcze antena
-
Zamontowałem nowe pióra wycieraczek i grstisową choinkę zapachową w bagażniku ;)
-
Zaprowadzona do IRBIS`u na uszczelnienie pompy wtryskowej:(
-
Bella dostała nowe sprzęgło, turbinkę, olej, uszczelki pod klawiaturą i kolektorem i nowe klocki na przód. Dwa tyg bez auta masakra. Myślę, że na razie z niczym nie wyskoczy. Zostało tylko odkurzenie i umycie auta ale to po moim powrocie z serwisu.