A ja pozdrawiam oramkowana 147 przed Andrychowem jadąc gtv z Wadowic - były łapki i światełka oraz kierunki - ale sie spieszyłem.
Printable View
A ja pozdrawiam oramkowana 147 przed Andrychowem jadąc gtv z Wadowic - były łapki i światełka oraz kierunki - ale sie spieszyłem.
hehe tak podejzewałem ze to Ty ale naprawde mi sie śpieszyło i cała droge miałem but:) Pozdrawiam jeszcze raz :)
Też sobie popozdrawiam:
-kilka stron wcześniej pozdrawiam całego busa (156) Alfaholików na moście w Żywcu. Chcę tylko powiedzieć, że tylko ja mrugałem a wy nic (adayena, rydzu, 2 sołtyse):P
-wczoraj pod Politechniką w Kato, czarna 156 na felgach Ti, GTA look, rej SI ….
-wczoraj pod dziekanatem polibudy w Kato: wysoki, młody facet w brązowym polarze Alfaholików, co kurzył papierosa z kolegami…:P
-wczoraj, Gliwice ok. 12:00 na Pszczyńskiej strąbiłem granatową 147 na ramkach jak skręcała w lewo + awaryjne
-wczoraj, przed/za Bielskiem (14:00) ustrzelony jamrozw w Lancerze
Pozdrawiam granatowa 156 KCH na ramkach, ktora ostarnio czesto widuje na ulicy Zagrody.
Pozdro dla kierownika czarnej 146 wczoraj na Kapelance - widzialem ale tesciowa zagadala i nie odmachalem.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
pozdro dla tych ktorzy dzis mi machali ;)
Znowu wczoraj (sobota), widzialem tego samego sedana 159 kolor ciemny (chyba granat) z flagami Polski zatknietymi z obu stron o godzinie 14 z hakiem pod wezlem autostradowym na Wielickiej. Jechal w kierunku Malej Gory. Ramki oczywiscie byly widoczne. Kto to jest? :)
pozdrowienia dla bordowej 147 widzianej dzisiaj przy bomboli w Gliwicach koło godziny 16;)