Dobrze kolega mówi myślą że są kimś bo maja 159:/ ja zawsze mrugam długimi jak widzę Alfe ale nikt mi nie odmrugną:( Będę mrugam aż do skutku:D Jeśli zobaczycie 156 srebrną na Rej. SZY.... to ja:D
Printable View
nie myślą, że są kimś bo mają 159 tylko musicie zrozumieć, że Alfy kupują też ludzie którzy mają gdzieś forum itp kupili aby jeździć i nic więcej, a to co mają to ich gówno obchodzi.
A że 159 to nowsze auto to jasne jest, że więcej ludzi bez wiedzy o tradycji pozdrawiania będzie miało właśnie to auto i tyle.
Starsze Alfy kupują Ci co "się zakochali" dlatego łatwiej o pozdrowienia od takich i na forum ich więcej.
Na dodatek 156 kupisz już za 5-6 tyś a 159.... nie :)
ot tyle w temacie, to, że ktoś kupił 159 i nie pozdrawia to nie znaczy odrazu, że jest burak czy kij wie kto, bez przesady...
Pozwolę nie zgodzić się z Twoją opinią.
Przez weekend mijałem w pizdu Alf (starych i nowych) i tylko jeden kolega w 147 (czarna w Kozach w sobotę) odpowiedział na pozdrowienie.
Zgodzę się z Izane - nie każdy kto jeździ Alfą udziela się na forach, dla niektórych to zwykły środek lokomocji służący do przemieszczania się z punktu A do B.
Jestem burakiem, kupiłem 159 dla lansu, wożę się patrząc z góry na pospólstwo... i mimo śmiechu Żony za każdym razem jak zobaczę jakąś Alfę szukam na gwałt długich lub awaryjek, a przynajmniej podnoszę łapę ;)
Pozdrawiam widzianą ze 2 razy ostatnio czarną 159 na Małej Górze, kilka 156 na Półłanki i na wyjeździe z Huty na Batowice, oraz wszystkich parkujących bądź podjeżdżających pob CBLubicz. Jeśli jeździcie Rakowicką, to na światłach przed Lubicz możecie śmiało mrugać w ciemno, bo pół dnia daję "odpocząć oczom" gapiąc się na skrzyżowanie z okna nad ... Paper ;)
Pozdrowienia dla Kudłatego, który pół godzinki temu ścigał męża mego na Chorzowskiej :)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 - GTA Look, nr KRA ******, widzianego dzisiaj w Krk na Armii Krajowej ok 10. Ramka z tego, co widziałem tylko z tyłu. W
Pozdro dla:
Alfa GT KCH... na ulicy długiej - nie zauważyłeś mnie :)
Alfa 147 KR... na prądnickiej prowadzona przez kobietę, która chyba nie wiedziała o co chodzi :P
Jeżeli to Majstra widziałam dzisiaj koło 16:45 wyjeżdżającego z parkingu naprzeciwko BZ WBK w Wodzisławiu Śląskim - to Cię serdecznie pozdrawiam :) A jeśli to nie byłeś Ty to pozdrawiam kierownika 156 SW na SWD z ramkami...ale myślę, że to byłeś Ty :D
Pozdo dla ciemnego miciaka z ramkami ok 18.30 na oś "W" który to pod moim blokiem zaparkował (chyba) i zaraz odjechał, kierownik wyglądał na bardzo wyluzowanego