Pozdrowienia dla kierownika pięknej 159 SW, która jechała za mną dzisiaj skrótem przez stację Shella (gdzie swoją drogą widziałem wspomnianą wyżej czerwoną GT - również pozdrawiam :D) do TGG :) Były światła i łapki :D
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika pięknej 159 SW, która jechała za mną dzisiaj skrótem przez stację Shella (gdzie swoją drogą widziałem wspomnianą wyżej czerwoną GT - również pozdrawiam :D) do TGG :) Były światła i łapki :D
Przed chwila Jozofek na piaskowej. Lapki byly. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj 14:30 czarna 147 po FL z ramkami na parkingu Intermarche w Świdnicy. Kto to? :)
Wczoraj na parkingu Galeria Twierdza Kłodzko bordowa 156 na tablicach DJ. Dzięki za prezent za wycieraczką ;)
Pozdro dla czarnej gt zaparkowanej pod liddlem(wnioskuje ze wlasciciel byl na meczu;D) przy stadionie, zostawilismy prezent przy wycieraczce, i pozdro dla kolegi ktory wracal z meczu i śmy chwilke pogadali!:D
Ciemnoszara 147 przed FL w miejscowości Żelazno na drodze 33, pomachane i odmachane :)
Ramek nie widziałem, ale po przejechaniu całej Polski to druga osoba, która odmachała.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej oramkowanej 156 widzianej na rondzie w Zgorzelcu obok plazy ok 14.