Strasznie ciekawy jestem jak to bedzie u mnie na tych novitec wyglądało tylko zastanawiam sie czy gleba nie bedzie za duża. Odpowiedz poznam do środy ;D
Printable View
Strasznie ciekawy jestem jak to bedzie u mnie na tych novitec wyglądało tylko zastanawiam sie czy gleba nie bedzie za duża. Odpowiedz poznam do środy ;D
Heheh zależy co dla kogo znaczy "za duża" . Pamix jezdzi na takim setupie jak ty i fakt jest nisko ale nie przesadnie . Jak jezdziłeś na niskim profilu i jakimś niskim autem , jazda po koleinach i wypatrywanie dziur jest ci znane to dasz radę :D . Ja uważam ,że każdy powinien przynajmniej raz mieć jakieś zglebione auto bo to uczy dobrych nawyków ( omijanie dziur , studzienek , zwalnianie na przejazdach kolejowych ) - szanowanie auta :D .
Ernest jak masz to wklej w temat fotki jak wygląda na serii opona 225/40/18 dla potomnych co by każdy miał rozeznanie .
Nie kazdy musi miec glebe aby omijac dziury i zwalniac przed przejazdem.Moze niektórzy bez gleby potrafią szanowac auta.
dokladnie misiek wiem to po sobie
ja omijam oczywiscie to co sie da bo nie zawsze wszystko sie da. Czasami omijasz jedna,a wewalasz sie w druga bo takie mamy cudne drogi
powodzenia w zglebieniu. jeżdze 159 ti-20mm nizej od serii.opony 235/45/19. walka na drogach w kazdym momencie. zaje.. sie prowadzi ale troche za niska jest