Pozdrawiam kierowcę 159, widzianego wczoraj około 15:00, ulica Doktora Twardego, KBC xxxxx. Niestety zobaczyłem ramkę dopiero w bocznym lusterku :)
Printable View
Pozdrawiam kierowcę 159, widzianego wczoraj około 15:00, ulica Doktora Twardego, KBC xxxxx. Niestety zobaczyłem ramkę dopiero w bocznym lusterku :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=150525&stc=1
Pozdrowienia dla właściciela który zawitał dzisiaj do Brzeska :) Alfa ma kolor fioletowy :) zdjęcie robione pod słońce i trochę kolory niewyraźne ;)
Adrian to nasz kolega z niedalekich okolic :) na forum jest i na naszej grupie a FB również :)
Właśnie zastanawiałem się kto to może być bo Alfy nie kojarzę :)
Granatowa 155 bez ramek w NH dzis o 15.00
czyja srebrna 159 sedan stoi na podjezdzie w miejscowosci Złota pomiedzy Zakilczynem i Czchowem?
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 159 sw widzianej dzisiaj ok 7.30 na al. Pokoju obok M1
Pozdrawiam czarną 159 berlina I również czarną 156 sportwagon ti widziane w sobote na belwederczyków w krk ( wiadomo u kogo). Powrotu do zdrowia życzę
czyja piekna biala Lancia Delta HF Integrale stoi pod jednym warsztatem w okolicy Zakliczyna (miejscowosc Roztoka)??Z tego co mi powiedzial pracownik to ten ktos ja odrestaurowuje i chyba jest fanem marki. Pozdrawiam