pozdrowienia dla kolegi z alfy 156 który dziś jechał za mną przez ogorzelice
Printable View
pozdrowienia dla kolegi z alfy 156 który dziś jechał za mną przez ogorzelice
Groszek nieraz i tak bywa :) Alfe odstawiłem do domu i do kobity fury się przesiedliśmy :D Alfa musi trochę odpocząć :D
A pokaz niezły żeś strzelił na ulicy :) szkoda że wcześniej nie podjechałem ... ale będzie jeszcze nie jedna okazja :D pozdrO
Dobra seba zamówiłem zaślepkę, jak dojdzie odezwę się i się zgadamy, o a pro po orientuje się ktoś w kosztach wymiany paska rozrządu ile może to kosztować w sumie ze wszystkimi częściami?? alfa 166 2.4 jtd 2000 rocznik 136km
generalnie w każdym dieslu w granicach 500 PLN w 2.4 nie ma chyba nic z dodatkowych kosztów
mówię oczywiście o kompletnej wymianie rolki pasek pompa wody
Ok uszczelka doszła :D seba jak byś miał chwile czasu dał byś znać byśmy się zgadali to byś mi pokazał gdzie tą uszczelkę wstawić :D
ogólnie to wersja sportpack posiada pakiet gta wszystko firmy zender lampy gta look:) ale po zimie wymaga kosmetycznych zabiegów pozdrawiam;)
Lokers ja mam jutro wolne więc jak coś możemy się spotkać :D
Witam panowie po dłuższej przerwie :) Pisze sie na jakis spocik w ost weekend czerwca :) mam nadzieje ze znajdzie sie kilku zapalencow :) A Alfy brakuje mi jak mojej kobiety , ale co poradzic. Mam nadzieje do zobaczenia :)
Pozdrowienia z NL :))
a co sie stało sie z alfą??