Quattro byś się nie zdziwił :P bo ligar na takich grach nawet po kilku głębszych jest wstanie jeździć ;)
Printable View
Chłopaki teraz to ja jestem najszybszy, Sami wiecie że ja mam teraz u siebie 3 sztuki GTA więc nie fikajcie :)[/QU
Wszystkie trzy bym ukradł Tomaszku:DDDD
---------- Post dodany o godzinie 23:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:11 ----------
aaaa i temat kręgli jak dla mnie rewelka:)))) żebym tylko miał wolna służbę w piątek to jestem na bank a nawet na dwa banki:DDD i zrobimy konkurs kto dalej kulką rzuci hehehe
no fajnei ze juz jest spokój ma nadzieje że w końcu uda mi się dotrzeć w piątek na spota o ile moja żonka nie wybrała jakiejś dziwnej pory przylotu powinienem się zjawić
no mam nadzieje że się zobaczymy w końcu mam nadzieje że dolecę na czas
to na piatek trza by juz pizze alfaholików zamówic... o ile sznowne grono jest za miejscówka Kolorata...
---------- Post dodany o godzinie 08:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:08 ----------
No mam nadzieje ze wkoncu pokaze Ci moje nowe kołpaki na zimówkach:)
[QUOTE=Rafał;435345]to na piatek trza by juz pizze alfaholików zamówic... o ile sznowne grono jest za miejscówka Kolorata...
Ja jestem za :) Kto chce może podjechać na zbiórkę, a reszta ( zwłaszcza Ci, którzy się spóźnią z różnych powodów ) do coloraty i nie będzie żadnych niedomówień :)
to mnie pomylono z rutkowskim ? Ło bosheeeeeee ! Widzisz to i nie grzmisz ?! Jakie to czasy nastały że pomylono mnie z szopenem.... W sumie to tylko jeden cylinder.....
btw ja myślałem że chodzi o GTA loli :) i tak sie samodowartościowałem dzięki temu :)