Ja kupiłem pompę kagera z metalowym wirnikiem i łożyskiem SKF i nie widziałem pompy do V6 z wirnikiem plastikowym
Printable View
Ja też kupiłem Kagera z metalowym wirnikiem.
aha a jaki ma uszczelniacz:> do v-ek z palstikowym wirnikiem robi ruville i graff a nwet dolz;) a kager pakuje to co akurat jest dobrze trafiliscie bo skf kiedys robil pompy do v6 :) cieszyc sie bo to dobra okazja:) kwestia na co sie trafi w pudeklu kagera:)
Dokładnie o to mi chodziło dzięki, w ulubionych miałem sprzedawcę i tak to z babami jest jak torebki wrzucają zamiast pomp do v6 :). Zadzwonię zobaczę co i jak bo nie powiem że cena atrakcyjna była. Resztę do rozrządu mam pasek gates-a wzmacniany drugi napinacz, zestaw naprawczy napinacza ino tą rolkę muszę wyciągnąć może coś mi po wymiarach dobiorą tak jak z rolką do klimy i wspomagania. Przy okazji zawory jak już pasek będzie zwalony, i będę szczęśliwym człowiekiem. Aha zapomniałem pompy w v6 oleju się niszczą jednak moja przyklękła po 204tyś, mogę zdjecia porobić jak to wygląda ale na pewno nie wygląda jakby dało się regenerować.
Wrzuć fotki, zobaczym co się stało:)
Domyślam się że będzie kombinacja alpejska, dam chłopakom w pracy niech szukają, może akurat coś trafią, choć coś czuję że przyznam Ci rację :D:D
Michu rolki nie znajdziesz, wielu próbowało, łącznie ze mną i w Polsce nie dostaniesz jej. Jedyna oryginalna dostępna od ręki jest tutaj http://www.alfissimo.com/index.php?productID=683