Myślałem że to jest ze sobą jakoś powiązane. Może ktoś będzie miał jakiś pomysł co z tym zrobić :)
Printable View
Myślałem że to jest ze sobą jakoś powiązane. Może ktoś będzie miał jakiś pomysł co z tym zrobić :)
Coś się zjebalo... Jak nikt nie będzie miał pomysłu to ASO... Niech się bawią, na gwarancji auto. Niby pierdoła ale niech jest...
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
mnie wkurza że w MY 2017 nie pokazuje ustawień radia - stacji na wyświetlaczu zegarów
Darek wygląd naszych Julek wynagrodzi nam wszystkie niedoskonałości :)
Jak na gwarancji to melduj się w ASO od razu ! Niby bzdura, ale ja np. bardzo lubię autko witające i żegnające :D
Jutro na 18 jestem umówiony. Zobaczymy co tam się porobiło i czy naprawieą...
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Czyli tak jak mówiłem na początku: pierwsze autko w serwisie ;) Dobrze że problem rozwiązany :)
Ha ha no tak :) najlepsze że więcej czasu trwała papierologia niż faktyczne usunięcie usterki....
Nie przejmuj się, ostetnimi czasy [notranslate]Alfa[/notranslate] boryka się z problemami elektroniki W moim po wgraniu nowego softu nie mogę wyłączyć asystenta pasa ruchu i przy włączeniu w automacie opcji PARKING przestał włączać się hamulec ręczny (wcześniej jedno z drugim było powiązane).