]
Dzieki wielkie po calym beznadziejnym dniu ten malutki wyscig byl czyms przyjemnym.
Ps nastepnym razem ja bede pierwszy przy wjeździe do wieliczki:D:D:D
Printable View
po wczorajszej "wycieczce" do dąbrowy górniczej pozdrawiam:
czerwoną 147-kę <chyba na rejestracji SBE...> ,
czarną 156 rejestracja SK...... - trochę mnie Pan zszokował wyczynami na światłach :P,
zieloną 145 -kę na rej SO..... - widziana na Niwce,
i czarną 156 na rej. SO..... która jechała za mną od ronda na Niwce do samych Mysłowic
Pozdrowienia dla Pana z czerwonej 159, którego mijałem o 8 na Rudzkiej w Rybniku. Pan zawsze odpowiada na pozdrowienia :)
rocky_rybnik pozdrowienia dla Ciebie. Widzieliśmy się w Focusie hrhr. Wystawiłeś całą rękę przez szybę, żebym ją zauważył.
Pozdro dla Ciebie!! Miejsce spotkania dość nietypowe heheh, ale refleks masz dobry:)do zobaczenia na jakimś zlocie
Pozdrowienia dla kierownika ciemno-srebrnej (?) 156 na wyjeździe z Katowic w stronę Mikołowa.
Zamachane z obu stron :)
ja pozdrawiam kierowcow trzech Ferrari, spotkanych przy zjezdzie z dk 86 na sosnowiec. Mialem ta przyjemnosc jechac posrod nich. spotkal ktos ich jeszcze?? rejestracje WE... chyba i reklamy martini.
Biedziak, jeżdżą po Katowicach już od kilku miesięcy. Najczęściej parkują pod Altusem.
Tak, to jeżdżące reklamy Martini.
Ostatnio się zastanawialiśmy z kumplami co trzeba zrobić żeby dostać taką robotę :D chyba byłbym w stanie zamienić moją ciepłą posadkę ;)
te ferrarki tez dosc czesto widywalem w krakowie w tamtym roku :)
z tego co wyszukalem w sieci to te trzy ferrari braly udzial w rage race. napewno nie sa to kierowcy sportowi. az zal bylo patrzec jak szarpali czasami tymi samochodami. no, ale nie o kierowcach tu mowa tylko o Ferrari, cos pieknego poprostu, az cieszy mnie to, ze mialem okazje jechac posrod nich. moze popsulem im troche kolumne, bo wcisnalem sie tuz za pierwsza ferrarka, ale warto bylo;D