Chętnie bym luknął na to radyjko na żywo, z możliwością pobawienia się:D
Ciekawi mnie ile by wyszła cena ostateczna.
Chętnie bym luknął na to radyjko na żywo, z możliwością pobawienia się:D
Ciekawi mnie ile by wyszła cena ostateczna.
Przy akcji "sprowadzenie" podejrzewam że niewiele taniej niż to co było na alegroszu.
Szybkie pytanko czy to radyjko pasowałoby zamiast Connect Nav+ które mam wmontowane?
Hmm ciekawe jak z możliwością podłączenia kamery cofania.
Fajnie to wygląda, chętnie zamówiłbym sobie taki egzemplarz :)
Niestety nie pasuje pod większy otwór z Connect Nav+ :(
Bo to raczej bez sensu, radyjko jest dedykowane pod mniejszy otwór, ma odpowiednie zaokrąglenia by pasowało bez ramki i chyba cała idea tego radyjka kręci sie wokół tego. Osobiście gdybym miał stosować to radyjko i dokładać rameczkę, to zdecydowanie wolałbym poszukać coś lepszego do którego też będę musiał ramkę dorzucić.
Co byście powiedzieli na to http://allegro.pl/radio-2-din-androi...164651440.html ? Ciekawe czy jakby brał grupowo czyli kilka to by gość zszedł z ceny no i tutaj raczej nie ma ryzyka że nie dojdzie itd...
Wcale nie musisz dokładać ramki możesz zrobić tak jak ja na załączonym foto :) To radyjko , które wynalazłeś pytałeś sprzedającego czy ma wersję do Alfy lub przynajmniej Fiata bo w opisie nic nie ma na ten temat ?
Załącznik 160463
Myślałem, że kolega Misiu pytał o to: http://www.aliexpress.com/item/100-P...272205771.html
Jeśli chodzi o radio z poprzedniego mojego posta to nie pytałem sprzedawce o to ale zauważyłem, że poprzednio miał taniej to radio o 50zł bo gdzieś w historii allegro natrafiłem na niego i tego samego sprzedawce więc cena podejrzewam w jakimś stopniu ruchoma.
To radyjko które wyszperałeś jest godne uwagi, jeżeli by banglało z naszą szyną CAN to by była lepsza opcja jak to dedykowane: WiFi i 7 calowy ekran, podświetlenie czerwone oraz logo startowe AR. Nie ma tylko DVB-T ale jak jest internet to już nie ma takiego znaczenia. Najważniejsza opcja w tym radyjku to pojemnościowy ekran a nie oporowy i dlatego pewnie taka cena.
Nie chcę szerzyć tu cwaniactwa, ale z allegrowiczami często idzie się dogadać. Najlepiej zaproponować zakup poza allegro, wtedy nie muszą płacić procentów dla allegro i zbijają z ceny