a będzie można popatrzeć ktoś się tam wybiera? jako "oglądacz amator" Jest tam wielki parking wiec będzie gdzie zostawić autka
a będzie można popatrzeć ktoś się tam wybiera? jako "oglądacz amator" Jest tam wielki parking wiec będzie gdzie zostawić autka
jesli uda mi sie wbic na miejca noclegowe, to i na tor poprosze ;) o miejsce na 1 woz o ile takowe sie zwolni
Są dwa miejsca do odsprzedania. Jeśli ktoś reflektuje proszę o info na piotr.ligara@gmail.com
Drodzy uczestnicy, na tor musicie ze sobą zabrać ważne prawo jazdy. Bez tego dokumentu udział jest niemożliwy. Nie będzie zmiłuj się, kto zostawi w domu lub ośrodku będzie oglądał zawody z pobliskiej trybuny.
Tak jak było mówione na wstępie, mamy zapewnionego profesjonalnego fotografa wiec branie aparatów uważam zbędne. Dodatkowo po całych zawodach będzie pamiątkowe zdjęcie wszystkich uczestników eventu na torze w miedzianej.
Na torze odbędzie się wręczenie pucharów oraz przyznanie miejsc na podium za najlepsze czasy w generalce - tą część sponsoruje SJS. Proszę więc się uwijać z czasami. Ze względów oczywistych w klasyfikacji głównej nie będą brane pod uwagę inne marki niż Alfa Romeo - w końcu to taki zlot :)
W weekend opublikuję klasy samochodów aby każdy wiedział w jakiej jest. Czekam jeszcze na ostatnie zgłoszenia samochodów jak je dostane lista powędruje na forum.
- - - Updated - - -
Zapomniałem dodać. W sobtę wieczorem odbędzie się oficjalne rozdanie nagród, tym razem sponsorowanych przez naszych sponsorów. Nagrody będą za najlepsze czasy w każdej z grup dlatego warto się starać :)
Jako że najprawdopodobniej klepie mi panewka, znalazłem wspólnie z Kruszem trochę czasu i zostały utworzone klasy.
Załącznik 103903
Enjoy !!
Coś mała to jeszcze raz
Załącznik 103904
czekaj próbuję załadować plik z listą startową... nie gorączkuj się bo przyjdzie janio :P
- - - Updated - - -
i juz jest :)
Widzę, że moja to niezła weteranka na tle reszty ;P