to co jest w tej bobolandi?
Printable View
to co jest w tej bobolandi?
park rozrywki rodzinnej
---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:34 ----------
nie tylko dla dzieci
Aha ok:)
Dzisiaj ok 8:40 na Strzegomskiej widziana w lusterku ciemna GT z czerwonymi skórami.
a skąd wiesz czy Ty wytrzymasz ?
mam PK
Jeśli to był piątek przed 17, to ja :)
Dopiero co o tym pisałam podejrzewając żonę Mumina, ale jak teraz napisałaś to faktycznie auto było raczej ciemne, a kolega ma przecież jasne.
Czy Ty masz w rejestracji jakieś cyfry z liczby 156?
W każdym razie 3 rzeczy zgadzają się - Mosty Warszawskie, AR i kobieta za kierownicą :)
ja mam 107LY
ok niech bedzie
Może zmyliło cię LY Karoli i moje LV :)
no ladnie co tu sie dzieje:D
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:10 ----------
to na ktora godzine sie umawiamy??
jedno i drugie:D
nie bedzie mnie dzisiaj trening....
<skacze z mostu>
Nie, nie rób tego...Jak kocha to poczeka:) Musimy przełożyć nasze zareczyny
Karola, przemyśl to. Uwierz mi, że można trafić lepiej :D
Ja wiem :D
Sam u nich taką jeździłem (ale czerwoną z gazem - jak to szłoooooooo... człowieeeeeeeku... nawet sobie nie wyobrażasz :D)
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
:d :d :d
---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
ZA RĘCZNY ? Oj Pocieszny, Pocieszny ... Tobie tylko jedno w główce siedzi ... ;) ;) ;)
---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
Wczoraj wsiadłem sobie do autobusu przystanek EUREKA i wyruszyłem do Factory: z okna wypatrzyłem 156-tkę 2.0TS Blue Cosmo z rameczkami: DW399HT
Koło Factory stała również 156 DW245HK, której to włożyłem wizytówkę forum za wycieraczkę ;p
Dziś mijana srebrna 156 DOA (ta, o której pisałem już kiedyś DOA19902, czy coś w ten deseń) na rameczkach- mrugnięte i pomachane :)
Pozrowienia dla kierownika srebrnej 156, naprzeciw ktorej zaparkowalam kilkanascie minut temu pod Kornoa (tablice POT, na klubowych ramkach). Sie usmiechalam do kierownika, ale mogl nie dostrzec w ciemnosciach ;)
Kierownik srebrej POT jest często widywany ;) Mieszka "za mną"... hehe
I chyba ramkę ma (lub miał) tylko z tyłu.
A pod moim wydziałem ktoś mi uparcie wkłada informację o kasowaniu błędów w alfach ;)
Pozdrowienia dla białej AR na 5 między Widawą a Psarami po 14 oraz dla czerwonej 147 na zjeździe z A8 na Poznań i srebrnej 156 Sportwagon DTR na Karmelkowej
@Barus: To prawda - ta 155 jest śliczna! Też wczoraj tamtędy przechodziłem i zawiesiłem się na parę chwil :)
Hejho ! no to pierwsze cyknięcie i odmachanie mam z sobą :) Wrocław Leśnica na krzyżówce + pozdrawiam kierowcę czarnej strzały !
:PW śr przyjedziemy na spot razem z eMka
Damy rade, ale dzieki.;)